GNTM 5: Η κοπέλα που αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας
Τα έκανε «θάλασσα» στη φωτογράφιση και αποχώρησε από το GNTM 5.

Η αποχώρηση της Γιέβα από το GNTM 5 είχε αφήσει πικρή γεύση. Ωστόσο, στη νέα ημέρα που ξεκίνησε στο σπίτι του ριάλιτι μόδας του STAR, οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να προπονηθούν με στόχο να κερδίσουν μία νόστιμη επιβράβευση, ενώ ακολούθησε και μία ξεχωριστή δοκιμασία αποχώρησης.

Ξανά στο πλευρό τους για να τις βοηθήσουν η model instructor Mary Vitinaros και ο coach Χρήστος Μπίρμπας.

Η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης στο GNTM 5 άφησε έκπληκτα τα κορίτσια μέχρι να καταφέρουν να την αποκωδικοποιήσουν. Οι κοπέλες βρέθηκαν στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης, όπου κλήθηκαν να αναπαραστήσουν, όσο πιο ρεαλιστικά γινόταν, πέντε ποδοσφαιρικές φάσεις, σε μόνο πέντε κλικ από τον φωτογράφο Χρήστο Θεολόγη. Η δοκιμασία αποδείχθηκε αρκετά δύσκολη με αρκετές από τις κοπέλες να μην καταφέρνουν να αποδώσουν τον ρεαλισμό της κάθε φάσης με ωραίες, μοντελικές εκφράσεις.

Τόσο ο Τάσος Σοφρωνίου όσο κι ο Γιώργος Καράβας έβαλαν τα δυνατά τους για να επαγρυπνήσουν τα κορίτσια και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της φωτογράφισης. Όμως, το αποτέλεσμα που έφτασε στο πλατό έφερε εντάσεις και διαφορετικές απόψεις.

Η τελική απόφαση για το μοντέλο που θα αποχωρούσε αποδείχθηκε δύσκολη και χρειάστηκε να επιστρατευτούν πολλά κριτήρια. Παρά τις διαφωνίες που υπήρξαν, οι κριτές του GNTM 5 αποφάσισαν πως τη χειρότερη φωτογραφία είχε η Δέσποινα, η οποία και αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας. Όπως της είπε η Βίκυ Καγιά, η φωτογραφία της ήταν εκτός concept και δεν είχε καμία δυναμική για να ανταποκρίνεται στα κριτήρια ενός μοντέλου.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;