Σοφία Χατζηπαντελή: Η επιστροφή στο GNTM και η σχέση της
Η Σοφία Χατζηπαντελή σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την επιστροφή της στην ομάδα του GNTM 5, καθώς και τη σχέση της.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, που λατρέψαμε ως guest κριτή στο GNTM 5, παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη μόλις λίγα 24ωρα μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα. Η κριτής του φετινού κύκλου του ριάλιτι μοντέλων του STAR αναφέρθηκε στην επικείμενη επιστροφή της σε αυτό, καθώς και στην προσωπική της ζωή.

Για το γυρισμό της στην Ελλάδα και την επανένταξή της στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας, η Σοφία Χατζηπαντελή αναφέρει:

«Είμαι περήφανη για τα κορίτσια του GNTM. Νιώθω σαν μάνα που βλέπω τα μωρά μου που έφτασαν και τα κατάφεραν. Ο μόνος λόγος που επέστρεψα είναι για αυτές.

Είμαι ενθουσιασμένη και περήφανη. Οι γονείς μου από μικρή μου έλεγαν να είσαι ό,τι θέλεις να είσαι. Αρκεί να είμαι καλή και αυθεντική. Είμαι αυθεντική όπως οι περισσότεροι Έλληνες και Κύπριοι. Είμαι περήφανη που εκπροσωπώ την Κύπρο»

Σε ερώτηση για τον σύντροφό της, Ζαχαρία, και τις στιγμές που περνούν μαζί, το γνωστό μοντέλο απάντησε:

«Ο Ζαχαρίας είναι απίστευτος και πάντα υποστηρικτικός. Αλλά να σου πω την αλήθεια, το καλοκαίρι βγαίνουμε, πηγαίνουμε διακοπές αλλά όταν έρχεται ο Σεπτέμβριος προτεραιότητα έχει η δουλειά. Δεν θα βάλω ποτέ έναν άντρα πάνω από τα όνειρά μου. Θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;