Σοφία Χατζηπαντελή: Επέστρεψε στην Αθήνα για το GNTM 5 - Οι πρώτες δηλώσεις
«Είμαι χαρούμενη που επέστρεψα στην Αθήνα», είπε κατά την άφιξή της για τα γυρίσματα του GNTM 5 η Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν η guest κριτής κατά τη διάρκεια των οντισιόν του GNTM 5 και κατάφερε να αφήσει το στίγμα της στο διαγωνισμό παρά τη σύντομη παραμονή της. Έτσι, η Σοφία Χατζηπαντελή που «έκλεψε» τις εντυπώσεις και «μπήκε» στην καρδιά του κόσμου επέστρεψε στο διαγωνισμό

Συγκεκριμένα, η Σοφία Χατζηπαντελή επιβεβαίωσε την επιστροφή της στο GNTM μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@Star που τη συνάντησε στο αεροδρόμιο, αφού προσγειώθηκε στην Ελλάδα για χάρη του διαγωνισμού, όπου αναμένεται να τη δούμε ξανά.

Το μοντέλο ειδικότερα θα κρίνει τις τελικές φωτογραφίες των κοριτσιών, ενώ θα βρίσκεται και στη φωτογράφιση που θα έχει «άρωμα» εξωτερικού.

«Είμαι χαρούμενη που επέστρεψα στην Αθήνα. Είναι διαφορετικά τώρα, γιατί ο κόσμος γνωρίζει. Ήμουν σίγουρη πως δε θα επέστρεφα στο GNTM. Η ιστορία όμως δεν έκλεισε, γιατί αγάπησα τις διαγωνιζόμενες. Αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε την παίκτρια που έχει ξεχωρίσει και θα ήθελε να δει στο μεγάλο τελικό.

«Στον τελικό θα ήθελα να φτάσει η Μαρίτα, γιατί είναι η Κυπραιούλα μου, αλλά όλες οι κοπέλες του GNTM είναι κερδισμένες», κατέληξε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;