GNTM 5: Φωτογράφιση α λα Μαρία Αντουανέτα - Εντάσεις και παρεξηγήσεις στο πλατό (Trailer)
Όσα θα δούμε απόψε στο GNTM 5 - Δείτε το trailer

Σήμερα Δευτέρα (7/11) το GNTM 5 θα επιστρέψει με ένα νέο επεισόδιο και μία νέα δοκιμασία αποχώρησης. Σύμφωνα με όσα βλέπουμε στο trailer του διαγωνισμού, η φετινή model instructor, Mary Vytinarosεμφανίζεται στο set της φωτογράφισης ντυμένη ως Μαρία Αντουανέτα, αφού αυτό θα είναι το σημερινό concept της φωτογράφισης.

Στη συνέχεια το λόγο παίρνουν οι κριτές, Τάσος Σοφρωνίου και Γιώργος Καράβας, οι οποίοι εξηγούν στα 16 επίδοξα μοντέλα το concept βάσει του οποίου θα πρέπει να συνδυάσουν το στυλ της εποχής της Μαρίας Αντουανέτας με ένα συναίσθημα που θα τους δοθεί, ενώ παράλληλα θα ποζάρουν διαφημίζοντας ένα σύγχρονο προϊόν.

Τα συναισθήματα μάλλον είναι συγκεκριμένα με τη χαρά, τον τρόμο και τη λύπη να είναι μόνο μερικά από αυτά, ενώ η Κότυ και η Μαρία που αναδείχθηκαν νικήτριες στην προηγούμενη δοκιμασία να είναι πιθανότατα αυτές που θα «μοιράσουν» τα συναισθήματα στις 16 υποψήφιες. Κρίνοντας μάλιστα από τα σχόλια της Κότυ στο πλατό, το μοίρασμα των disadvantage θα προκαλέσει εντάσεις και… διχασμό! Άλλωστε, οι δυο τους φαίνονται αποφασισμένες να δυσκολέψουν κάποια κορίτσια με τη Mary Vytinaros να χαρακτηρίζει «πολύ στρατηγική» κάποια από τις κινήσεις τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Έπειτα, στο trailer βλέπουμε αποσπάσματα από την «ώρα της κρίσης» στο πλατό, όπου είναι καλεσμένη η Αρετή Ντάρμα. ι κριτές για ακόμη μία φορά εκθειάζουν την προσπάθεια ορισμένων κοριτσιών, οι εικόνες των οποίων χαρακτηρίζονται ως μαγικές και όμορφες.

Ωστόσο, απόψε δε θα λείψουν οι κόντρες και οι παρεξηγήσεις με τη Γρηγοριάνα να λέει πως θεωρεί ότι κάποια παίκτρια προσεγγίζει άλλες παίκτριες για να μαθαίνει πώς λειτουργούν, ενώ η Μικαέλα ακούγεται να λέει πως κάτι την πείραξε λίγο.

Η ένταση με μία παίκτρια μάλιστα «κορυφώνεται», αφού οι κριτές θα βρεθούν στο backstage μαζί της με τον Τάσο Σφρωνίου να δηλώνει πως υπάρχει πρόβλημα μεταξύ αυτής και του ίδιου και πως θα ήθελε να το λύσουν.

Όλα αυτά θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του GNTM σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 21:00 στο Star!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;