Η φοιτητική ζωή έχει άπειρες φάσεις και με το Vodafone CU θα τις ζήσεις όλες
Το Vodafone CU φέρνει μια ολοκληρωμένη πρόταση που καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες επικοινωνίας των φοιτητών σε κινητή και σταθερή, προσφέροντας πολλά προνόμια και εκπλήξεις.

H ακαδημαϊκή χρονιά έχει ξεκινήσει για τα καλά και ένα είναι σίγουρο: για ακόμη μία χρονιά θα ζήσεις νέες εμπειρίες και μοναδικές στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς στην πόλη των σπουδών σου. Για να ζήσεις, όμως, τη φοιτητική ζωή όπως σου αξίζει και να απολαύσεις όλες τις στιγμές της, από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη, θες να επικοινωνείς με τους δικούς σου ανθρώπους 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας, ώστε να μοιράζεσαι όσα έχουν σημασία στην καθημερινότητά σου. Για τον λόγο αυτό, το Vodafone CU είναι δίπλα σου για ακόμη μια χρονιά και σού παρέχει την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην αγορά για τις ανάγκες σου σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία, αλλά και ένα σωρό προνόμια και μεγάλες εκπλήξεις που θα σου φτιάξουν τη μέρα και, πίστεψέ μας, αποκλείεται να περάσουν απαρατήρητες.

Unlimited Students Xclusive 1 για απεριόριστα data!

Γνωρίζοντας καλύτερα από όλους ότι η φοιτητική ζωή έχει άπειρες φάσεις, το Vodafone CU δημιούργησε πακέτα αποκλειστικά για φοιτητές και φοιτήτριες, με περισσότερα data από ποτέ. Κάπως έτσι, όλες τις φάσεις που θα περάσεις ως περήφανος φοιτητής, μπορείς τώρα να τις ζεις με το Students Xclusive 1, το οποίο σου δίνει στην κυριολεξία απεριόριστα data για 1 μέρα, με κόστος μόλις με 1 ευρώ. 

Κάθε φορά που θα χρειάζεται να επικοινωνείς άμεσα με τους συμφοιτητές σου για να λάβεις ASAP τις σημειώσεις για το μάθημα που έχασες, το CU θα σου παρέχει 4,3GB που καλύπτουν τις ανάγκες σου και με το παραπάνω. Εσύ απλώς βάζεις κάρτα και ενεργοποιείς το CU Xclusive 8.5, το οποίο, πέρα από τα 4,3GB, σου δίνει και 1.200 λεπτά & sms για να μιλάς στο τηλέφωνο, να textάρεις και να μοιράζεσαι τις πιο σημαντικές φοιτητικές στιγμές, είτε αυτές αφορούν μαθήματα, εργασίες και εξεταστικές, είτε οτιδήποτε άλλο μετράει στην καθημερινότητά σου.

Επιπλέον, κάθε φορά που θες να παραδώσεις on time μία εργασία ή να προλάβεις οποιοδήποτε deadline στη Σχολή ή σε άλλες δραστηριότητές σου, μπορείς να απολαμβάνεις και VDSL internet με ταχύτητα 50Mbps στην τελική τιμή των 22,90€ ανά μήνα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι το γρήγορο internet είναι το πιο βασικό από όλα όταν κάνουμε multitasking, έχουμε ανοιχτά 45 tabs και browsάρουμε ένα σωρό προγράμματα και αρχεία σε desktop ή laptop. Το internet πρέπει να πηγαίνει «σφαίρα» και, ευτυχώς, με το VDSL του Vodafone CU γίνεται πράξη.

Μοναδικές προσφορές για ταξίδια και αγορές με το CU Around

Προφανώς, η φοιτητική ζωή δεν είναι μόνο υποχρεώσεις, εργασίες και διάβασμα με τις ώρες. Υπάρχουν ένα σωρό στιγμές που θες να αδράξεις για να περάσεις πολύτιμο χρόνο με φίλους και συμφοιτητές στον ελεύθερο χρόνο σου. Με το CU Around, λοιπόν, μπορείς να επωφεληθείς από μοναδικές προσφορές σε ταξίδια και online αγορές για να δημιουργήσεις τις πιο όμορφες αναμνήσεις, αυτές που κάποια στιγμή στο μέλλον θα αναπολείτε και θα χαμογελάτε. Συγκεκριμένα, το CU Around σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις 1+1 αεροπορικά εισιτήρια από την SKY express, ώστε να πάρεις τον travel buddy σου, να κλείσετε επιτέλους αυτό το ταξίδι που τόσο καιρό μελετάτε και να περάσετε μαγικές στιγμές στον προορισμό της επιλογής σας.

Με το CU Around θα κάνετε επιτέλους εκείνο το ταξίδι για το οποίο μιλάτε από την αρχή της χρονιάς.

Πέρα από ταξιδιωτικά εισιτήρια, όμως, οι προσφορές του CU Around δε σταματούν εδώ: Θα έχεις επίσης την ευκαιρία να απολαύσεις -20% στις παραγγελίες σου στο efood, για κάθε φορά που πεινάς και δεν προλαβαίνεις να μαγειρέψεις, αλλά και για όλες εκείνες τις βραδιές που θα μαζεύεστε με φίλους σε σπίτια για binge watching. Σημείωσε ότι θα έχεις επίσης έκπτωση 40€ για αγορές άνω των 200€ στα καταστήματα JYSK, -20% για αγορές από το ASOS (η ευκαιρία που έψαχνες για να ανανεώσεις τη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου), 25€ cash & 2 μήνες free Revolut Rremium για τις αγορές σου όπου εσύ επιθυμείς, καθώς και 35% έκπτωση σε online αγορές και φυσικά καταστήματα SEPHORA, ώστε να προμηθευτείς όσα προϊόντα από το SEPHORA Collection χρειάζεσαι για την περιποίηση και το μακιγιάζ σου.

Κάπως έτσι, η φετινή χρονιά θα γίνει OPEN 24/7 για όλους τους καινούργιους και παλιούς φοιτητές, παρέα με το Vodafone CU που βρίσκεται δίπλα μας για να ζούμε όλες τις στιγμές της φοιτητικής ζωής, όπως ακριβώς μας αξίζει.

Περισσότερες πληροφορίες για τις φοιτητικές προσφορές του Vodafone CU θα βρεις εδώ: https://www.vodafonecu.gr/foitites/foititikes-prosfores/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1