Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε πως «έκοψε» έναν καλεσμένο από την εκπομπή
Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως δε δέχθηκε έναν καλεσμένο στο «Πάμε Δανάη».

Η Δανάη Μπάρκα, το πρωί της Τρίτης, αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» στον μοναδικό καλεσμένο που δεν είχε δεχθεί να εμφανιστεί στην εκπομπή της. Όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια, ποτέ δεν είχε ταραχτεί ξανά έτσι.

Αρχικά, η Δανάη Μπάρκα σχολιάζοντας ένα θέμα της εκπομπής αναφέρθηκε στον καλεσμένο που δεν ήθελε να εμφανιστεί στην εκπομπή της. Όπως είπε, χωρίς να τον κατονομάσει:

«Είναι πολύ αμήχανο να πρέπει να πεις όχι για έναν άνθρωπο. Αν θυμάσαι, την πρώτη μας χρονιά, φυσικά και δεν θα αναφερθώ σε όνομα, είχε υπάρξει μια περίπτωση και ήταν η πρώτη φορά που είχα διαφωνήσει με τους ανθρώπους της εκπομπής που τον ήθελαν σώνει και ντε.

Είχαν μια ιδέα και το είχαν πει χωρίς να το ξέρουμε εμείς ότι θα έρθει ο τάδε άνθρωπος καλεσμένος. Τότε η πρώτη φορά και η τελευταία, ποτέ δεν έχω ξαναταραχτεί έτσι, που είπα “παιδιά, τι θα πούμε εμείς με αυτόν τον άνθρωπο; Θα έρθει, τι θα πω εγώ ή ο Άρης σε έναν άνθρωπο…”, δεν μπορώ, δεν…»

Στη συνέχεια, η ίδια πρόσθεσε:

«Μπορεί όντως εκείνο το πρόσωπο να πούλαγε σαν εμφάνιση, αλλά το θέμα είναι τι κάνεις; Για να πουλήσεις πας ενάντια στο τι θα ήθελε να βλέπει το παιδί σου από το σπίτι και στο μέσα σου; Ή λες δεν πειράζει, ας μείνουμε σε αυτό που είμαστε και ας πάμε όπως μπορούμε»

Από την πλευρά του, ο Άρης Καβατζίκης τόνισε πως:

«Δεν ήρθε τελικά»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;