ΕΚΠΑ: Νέο e-learning με τίτλο «Telemarketing : Αποτελεσματικές Πωλήσεις και Εξυπηρέτηση Πελατών»
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το e-learning του ΕΚΠΑ.

Εισαγωγή: Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου γνώσεων και η ανάπτυξη δεξιοτήτων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην απομακρυσμένη πώληση αγαθών και υπηρεσιών (telemarketing).
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκείνους που ασχολούνται με το telemarketing και θέλουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας, να εξελιχθούν, ή ακόμα και σε εκείνους που θέλουν τώρα να ενταχθούν στον κλάδο και να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες.
Μέσα από το πρόγραμμα εξειδικευμένα στελέχη του κλάδου των πωλήσεων, παρέχουν στον εκπαιδευόμενο εξιδεικευμένες τεχνικές πωλήσεων με σκοπό την ανάπτυξη του πελατολογίου και την διατήρηση του υπάρχοντος. Παράλληλα , καλύπτονται όλα τα βήματα που απαιτούνται για την αποτελεσματική πώληση , από την προετοιμασία του πωλητή έως και τη ικανοποίηση της ανάγκης του πελάτη με τη τελική πώληση των προϊόντων ή των υπηρεσιών.
Με γνώμονα τις νέες συνθήκες που διαμορφώνει η πανδημία και η κλιματική αλλαγή, το πρόγραμμα επιδιώκει την ανάπτυξη όχι μόνο επαγγελματικών και επιχειρηματικών, αλλά και πράσινων και ψηφιακών δεξιοτήτων, ώστε οι πωλητές- εκπαιδευόμενοι του E-Learning του ΕΚΠΑ να έχουν τα εφόδια να ανταποκριθούν πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις του κλάδου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Επαγγελματίες πωλητές
  • Εκπροσώπους τηλεφωνικών πωλήσεων
  • Αποφοίτους ΑΕΙ που ασχολούνται με τις πωλήσεις και θέλουν να εξελιχθούν και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας
  • Απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με συναφή στο αντικείμενο, εργασιακή εμπειρία

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
3/2/2023

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:
13/2/2023

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
4 Μήνες (225 ώρες)

Δίδακτρα (σε δόσεις): 298 €
Αριθμός δόσεων: 3
Ποσό δόσης: 99 €
Δίδακτρα (εφάπαξ): 281 €

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;