Τέσσερις ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έφθασε και καθώς πολλούς θα μας βρει είτε εκτός πόλεις (λόγω τριημέρου) είτε σε μία κάπως άδεια πόλη, είναι μία ευκαιρία να απολαύσουμε μία καλή ταινία στο Σινεμά ή να ξεκινήσουμε μία καινούρια σειρά από την άνεση του καναπέ μας. Το ΣουΚου έχει αρκετές προτάσεις και όχι μόνο για τους φίλους του Halloween που γιορτάζεται αύριο!

Ταινίες

All Quiet on the Western Front

Η επίσημη πρόταση της Γερμανίας για τα Όσκαρ 2023 είναι διαθέσιμη μέσα από το Netflix. Ακόμα μία κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Erich Maria Remarque από το 1929 έρχεται να μας δείξει τα δεινά του πολέμου. Μία από τις καλύτερες ταινίες που μπορείς να δεις μέσα στο ΣουΚου.

Wendell & Wild

Ο Henry Selick επιστρέφει στο stop-animation με μία ταινία που είναι ότι πρέπει για το ΣουΚου του Halloween. Το κωμικό δίδυμο Keegan-Michael Key και Jordan Peele χαρίζουν τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές της ταινίας. Δύο δόλια αδέρφια δαίμονες, ο Wendell  και ο Wild, ζητούν τη βοήθεια της 13χρονης Κατ Έλιοτ για να τους καλέσει στη Χώρα των Ζωντανών.

Εκεί Που Ζούμε

Η μέρα των γενεθλίων του νεαρού δικηγόρου Αντώνη Σπετσιώτη ξεκινά με απανωτές αναποδιές από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και εξελίσσεται εντελώς απρόβλεπτα μέχρι το επόμενο ξημέρωμα. Με αυτή την ταινία, ο Σωτήρης Γκορίτσας επιστρέφει στο σινεμά μετά από δώδεκα χρόνια στην ελληνική επιλογή της εβδομάδας.

The Stranger

Η δεύτερη κινηματογραφική ταινία του Thomas M. Wright αποτελεί μία από τις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας και αυτή που δεν πρέπει να χάσεις. Η τυχαία γνωριμία δύο μυστήριων παρανόμων εξελίσσεται σε καλόπιστη φιλία, μέχρις ότου το ένοχο παρελθόν του ενός και η πραγματική ταυτότητα του άλλου έρθουν σε σύγκρουση, την ώρα που μια γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται προ των πυλών.

Σειρές

Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities

Ο Μεξικανός Οσκαρικός σκηνοθέτης μας φέρνει ένα διαφορετικό πρότζεκτ που είναι ότι πρέπει για το Halloween. Μέσα από οκτώ επεισόδια, που έχουν ξεκινήσει να προβάλλονται από τις 25 Οκτωβρίου, μας φέρνει διαφορετικές ιστορίες τρόμου με διαφορετικούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες κάθε μία από αυτές. Ο Del Toro έχει επιμεληθεί το σενάριο σε δύο από αυτές.

Tales of the Jedi

Ακόμα μία σειρά ανθολογίας έρχεται στον κόσμο του “Star Wars” μέσα από το Disney+. Ο Dave Filoni επιστρέφει να γεμίσει τα κενά του “Star Wars: The Clone Wars” και θα επικεντρωθεί σε αγαπημένους χαρακτήρες όπως η Ashoka και ο Count Dooku.

Big Mouth Season 6

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ένα από τα καλύτερα adult animation προγράμματα των τελευταίων ετών επιστρέφει με την 6η σεζόν του στο Netflix. Το θέμα της 6ης σεζόν θα είναι η οικογένεια οπότε περιμένουμε να δούμε πολλά και αστεία συμβαίνουν στους αγαπημένους μας χαρακτήρες.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;