Γιώργος Χριστοδούλου: Ο εθισμός στο αλκοόλ και οι δύσκολες στιγμές που πέρασε
Για τη μάχη που έδωσε να ξεπεράσει τον εθισμό του από το αλκοόλ μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου. (video)

Για τη μάχη που έδωσε να ξεπεράσει τον εθισμό του από το αλκοόλ μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου, ο οποίος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, “Σασμός“.

Μιλώντας στην κάμερα του Alpha και την εκπομπή “Super Katerina“, ο τηλεοπτικός Σταύρος αναφέρθηκε σε μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του και μίλησε για τη μάχη του να ξεπεράσει τον εθισμό του από το αλκοόλ, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε έπινε ένα μπουκάλι αλκοόλ την ημέρα.

«Δεν πρόλαβα να φτάσω σε στάδια που θα με χαρακτήριζαν αλκοολικό μάλλον. Προσπαθούσα να καταλαγιάσω τις όποιες ανησυχίες είχα με τη δουλειά και το σημαντικότερο ήταν ότι έβγαινα από μία πολύ πολύ δύσκολη ερωτική σχέση. Αυτός ήταν ένας λίγο ανώριμος πειραματισμός”, ανέφερε αρχικά τονίζοντας ότι δεν είχε να κάνει τόσο με την ποσότητα που έπινε όσο με το ότι δεν μπορούσε να το ελέγξει. “Έπινα ένα μπουκάλι αλκοόλ τη μέρα. Το σημείο μηδέν ήταν όταν πια ξύπναγα το επόμενο πρωί και ένιωθα ένα μηδενικό», δήλωσε, ενώ ένας από τους καταλυτικούς παράγοντες για την αλλαγή του ήταν το ότι ήθελε να γίνει ευτυχισμένος με τη σύζυγό του.

Ερωτηθείς γιατί δεν ασχολήθηκε πιο νωρίς με την τηλεόραση, ο ηθοποιός ανέφερε πως είχε έναν φόβο, καθώς δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί όλη αυτή την έκθεση, σημειώνοντας πως ήταν άγνωστα νερά για εκείνον, παρά το γεγονός ότι παίζει στο θέατρο από πολύ μικρή ηλικία.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1