Ελένη Βαΐτσου: «Δεν υπάρχει πιστεύω βιολογικό καμπανάκι» (video)
Ελένη Βαΐτσου: «Καμπάνα είναι αυτά που πιπιλάνε τα αυτιά και σου λένε "πόσο χρονών είσαι", "έχεις μεγαλώσει" και "πότε θα κάνεις παιδιά"»

Η Ελένη Βαΐτσου βρέθηκε καλεσμένη στο “The 2Night Show” της Τετάρτης (26/10) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και στο ενδεχόμενο δημιουργίας μίας οικογένειας, ακόμη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν πιστεύει στα “βιολογικά καμπανάκια“.

Η γνωστή ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά “Η δική μας Οικογένεια“, σε ερώτηση για το αν η ίδια θα ήθελε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια είπε πως «δεν έχω στη σκέψη μου να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια, δεν υπάρχει κανόνας».

Η ίδια ανέφερε πως έχει δεχθεί πολλές προτάσεις γάμου για πλάκα, αλλά καμία σοβαρή και τόνισε πως «αν έρθει η στιγμή που το timing είναι σωστό, είμαι με έναν άνθρωπο και θέλουμε τα ίδια πράγματα, θα το καταλάβουμε, θα το συζητήσουμε και πολύ απλά θα αποφασίσουμε ό,τι είναι να αποφασίσουμε. Άμα είσαι με έναν άνθρωπο και πορεύεσαι και έχεις την ίδια κατεύθυνση, δεν είναι ανάγκη να γίνουν ούτε προτάσεις, ούτε τίποτα. Το σημαντικό είναι η συντροφικότητα και να είσαι οκ εκεί που είσαι».

Και πρόσθεσε:

«Δεν πιστεύω σε καμπανάκια! Καμπάνα είναι αυτά που πιπιλάνε τα αυτιά και σου λένε “πόσο χρονών είσαι”, “έχεις μεγαλώσει” και “πότε θα κάνεις παιδιά” και “πότε θα κάνεις οικογένεια” και “πότε θα δούμε εγγονάκια”. Αυτά είναι τα καμπανάκια. Δεν υπάρχει, πιστεύω, βιολογικό καμπανάκι. Μέσα μου δεν έχω νιώσει καθόλου ότι θέλω γιατί μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί και να είμαι με κάποιον που να μου βγάλει αυτό και να πω ναι πάμε. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που από πολύ μικρή ηλικία ξέρουν ότι θέλουν να γίνουν μάνες και να κάνουν παιδιά. Είναι στον άνθρωπο, στον χαρακτήρα, στους στόχους, πώς μεγαλώνεις, τι θες, τι πιστεύεις ότι σου πηγαίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;