Αιμιλιάνο Μάρκου: «Δεν υπάρχει παιδί που να βγήκε από το GNTM και να έχει επικοινωνία με τους κριτές»
Ο Αιμιλιάνο Μάρκου μίλησε στο «Πρωινό μας» για την καριέρα του στο μόντελινγκ και το GNTM.

Το γνωστό μοντέλο και πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM, Αιμιλιάνο Μάρκου, παραχώρησε μία συνέντευξη στο «Πρωινό μας». Ο Αιμιλιάνο Μάρκου μίλησε στο «Πρωινό μας» για τη μέχρι τώρα καριέρα του στο μόντελινγκ και τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό μόδας.

«Κάθε εβδομάδα μού επιφυλάσσει και κάτι διαφορετικό, συνέχεια περιμένω mail για να δω σε ποια χώρα πρέπει να πάω. Πιστεύω ότι ακόμη δεν έχω φτάσει στο peak της καριέρας μου. Δεν έχω πέσει ποτέ ψυχολογικά. Μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι, αλλά θα κάνω ότι πρέπει για να τους βγάλω ασπροπρόσωπους», είπε αρχικά ο Αιμιλιάνο Μάρκου και συνέχισε λέγοντας:

«Το σπίτι μου είναι γεμάτο κορνίζες από τις δουλειές μου. Η μαμά μου έχει κάνει κάδρα όλες μου τις δουλειές και τις έχει κρεμάσει στο σπίτι. Για να αρχίσω να βγάζω χρήματα, έμεινα πέντε μήνες στο Μιλάνο χωρίς να κάνω τίποτα. Στο GNTM γνώρισα τον άνθρωπο που θεωρώ μέντορά μου, τον Δημήτρη Σκουλό».

Κλείνοντας, ο Αιμιλιάνο Μάρκου ανέφερε:

«Δεν υπάρχει παιδί που να βγήκε από το GNTM και να έχει επικοινωνία με τους κριτές. Κανένας νικητής του GNTM δεν έχει κάνει διεθνή καριέρα. Εγώ δεν χρησιμοποίησα καμία φωτογραφία μου από το GNTM στο εξωτερικό. Είναι πιο απλά αυτά που ζητάνε. Είμαστε μαζί με τη Μαριαγάπη και κυνηγάμε το όνειρό μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;