WallStreet Athens: Αν σου αρέσει να Brunchάρεις τότε είσαι σίγουρα WallStreeter!
Αν είσαι κι εσύ WallStreeter, έλα στο κατάστημα στο Μαρούσι και δείξε αυτό το άρθρο, όχι μόνο μία, αλλά ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που θα έρχεσαι! Θα έχεις 25% έκπτωση για να απολαμβάνεις πεντανόστιμο brunch και καφέ, είτε με τους φίλους σου, είτε solo!

Το νέο μαγαζί του WallStreet Athens στο Μαρούσι άνοιξε τις πόρτες του και εκτός από λαχταριστό brunch και ροφήματα, υπόσχεται να γίνει το καθημερινό στέκι σου.

Μάθε τους λόγους παρακάτω, αν και με 25%* έκπτωση για όλους τους φοιτητές, φαίνεται πως γίνεται μια καλή αρχή, συμφωνείς;

Ξέρουμε πόσο πολύ σου αρέσει το brunch με καλή παρέα, σε ένα κουλ μαγαζί. Αυτό σκεφτόμασταν όταν ξεκινήσαμε να δημιουργούμε το δεύτερο κατά σειρά μαγαζί μας, στο Μαρούσι. Ένα μέρος όπου θα μπορείς να χαλαρώνεις, να προσκαλείς με άνεση την παρέα σου, να αποφασίζεις για το μέλλον σου και να μοιράζεσαι στιγμές στα SoMe.

Το βασικότερο όλων όμως, να τρως καλά!

Το WallStreet Μαρούσι βρίσκεται στην οδό Περικλέους 1, απέχει μόλις λίγα λεπτά από τον ΗΣΑΠ του Αμαρουσίου και το εντοπίζεις πανεύκολα, μόλις μπεις στον δημοφιλή πεζόδρομο.

Στο εξωτερικό χώρο του WallStreet Athens στο Μαρούσι, θα βρεις διαφορετικά σημεία για τις ινσταγκραμικές σου στιγμές. Στη μια μεριά θα βρεις τραπέζια από ξύλο και στην άλλη από μέταλλο.

Σε κάποια σημεία θα «κρύβεσαι» στα χαμηλά και σε άλλα θα επιθεωρείς από ψηλά, ό,τι παίζει τριγύρω. Χώρος και τραπέζια άπλετος, αφού μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 100 άτομα.

Ο εσωτερικός του χώρος, σύγχρονος με φράσεις που εμπνέουν και τοίχους που αλλάζουν παραστάσεις ανάλογα το mood του bar manager, αλλά και των πελατών του.

Όπως κι έξω, έτσι και μέσα μπορείς με άνεση να κάνεις το πάρτι γενεθλίων σου ή απλώς ένα γκάδερινγκ για λίγους αλλά καλούς.

Επιπλέον, μέσα στο WallStreet Athens στο Μαρούσι παίζει και κάτι που ακόμη δεν είναι γνωστό… εκτός του ότι μπορείς άνετα να μιλήσεις με τους μάγειρες της κουζίνας ανά πάσα στιγμή, σε λίγο καιρό… θα μπορείς και να πιείς ή να φας, σε φάση τελείως πριβέ! Ο πάνω όροφος υπόσχεται πολλά σε λίγο καιρό καθώς θα μπορείς να κάνεις RSVP μόνο για εσένα και την παρέα σου #StayTunedForThatHere

Ωραία τα έξω και τα μέσα αλλά ας περάσουμε και στο μενού. Αν θέλεις να τρως καλά και να (μην) μοιράζεσαι το πιάτο σου τότε συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

Σκέψου, ψωμάκια brioche, ποσαρισμένα αυγά, χειροποίητα English muffin, σαλάτες, croque Μαντμουαζελ, burgers, λαχταριστές pinsas και hangover μακαρονάδες!

Όλα αυτά και άλλες 45 διαφορετικές επιλογές για να διαλέγεις κάθε φορά που έρχεσαι. Να μιλήσουμε και για ποτά; Ένα Pineapple Express ή The Gambler, αρκούν για να σε πείσουν πως είσαι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή!

Αν, λοιπόν, ανήκεις στην κατηγορία των WallStreeters, κάνε ένα βήμα κι έλα κοντά μας δείχνοντας αυτό εδώ το άρθρο. Όχι μια, αλλά κάθε φορά που θα έρχεσαι!

Έτσι θα έχεις εξασφαλίσει 25%* έκπτωση κάθε φορά που θα έρχεσαι στο κατάστημά μας στο Μαρούσι, με τους φίλους σου ή και… solo. Έτσι, γιατί θέλουμε να είσαι happy και αφού θα είσαι εσύ… θα είμαστε κι εμείς!

Αν είσαι τύπος του διαδικτύου και δεν τα πας καλά με τα τηλέφωνα και τις συνεννοήσεις, τότε μπορείς εύκολα να… «παίξεις μπάλα εδώ».

*Πρόκειται για προσφορά γνωριμίας, αφορά αποκλειστικά και μόνο καθήμενους στο κατάστημα του Αμαρουσίου και ισχύει μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;