Μάριος Αθανασίου: «Στα 17 μου με παρενόχλησαν σεξουαλικά μέσα σε ένα ταξί»
Mε αφορμή την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνού, αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε βιώσει ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης.

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Μάριος Αθανασίου στην εκπομπή “Το Πρωινό“. Ο ηθοποιός με αφορμή την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε βιώσει ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης κι ο ίδιος.

Ο ίδιος ανέφερε για όσα συνέβησαν: «Υπήρχαν κατά καιρούς τέτοια περιστατικά στην ελληνική κοινωνία, ξέραμε ότι συμβαίνει αυτό. Δεν αλλάζει η ζωή μας τώρα από αυτό το περιστατικό, από πριν υπήρχαν αυτά. Τα κυκλώματα λειτουργούν και με αυτούς που δίνουν λεφτά και με αυτούς που βγάζουν και αυτό το πράγμα ανοίγει όλο και περισσότερο και όσο πιο πολύ ανοίγει, τόσο πιο πολύ συγκαλύπτεται».

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο συζητάει για αυτά τα περιστατικά με τα τρία του παιδιά, ο Μάριος Αθανασίου είπε: «Προσπαθώ να φιλτράρω λίγο τις πληροφορίες για να μην έρχονται με τον όγκο που τα μεταδίδει η τηλεόραση. Είμαι ένα βήμα πίσω, για την πρόληψη, όση εμπιστοσύνη κι αν έχω στα παιδιά».

Συνέχισε αναφέροντας ένα περιστατικό που έζησε ο ίδιος: «Εγώ απομυθοποιώ κατά κάποιον τρόπο την πράξη για να μην τη φοβάται το παιδί και κλειστεί στον εαυτό του για όλη του τη ζωή. Μίλησα στα παιδιά, λέγοντάς τους ότι έχει συμβεί και σε εμένα. Μου έχει συμβεί με έναν τρόπο να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά στα 17 μου, ενώ ήμουν σε ένα ταξί. Όταν το μετέφερα στο παιδί, του εξήγησα όλα τα συναισθήματά μου».

Έπειτα συμπλήρωσε: «Οι πράξεις των παιδιών συνήθως είναι τα λάθη των γονιών. Αυτή είναι μια νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει. Τα παιδιά μιμούνται τις πράξεις των γονιών τους, άρα μάλλον έχει δοθεί λάθος παράδειγμα. Το πώς αντιμετωπίζεις τη γυναίκα δεν είναι μόνο λόγια, είναι πράξη. Υπάρχουν συνομήλικοί μου που βγάζουν τα παιδιά τους έξω για να δουν “γκομενάκια”. Έχει ξεφύγει η κατάσταση».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;