Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά σατιρίζουν τα tweets του «J2US» μέσα από ένα αστείο βιντεάκι
Μέσα από ένα σκετς κατά την έναρξη της εκπομπής «Πρωΐαν σε είδον», Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά σατιρίζουν το θέμα με τα tweets για το «Just the 2 of Us».

Μετά την τελευταία εκπομπή του μουσικού σόου του ALPHA «Just the 2 of Us», είχε δημιουργηθεί θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα tweets που μπορούσε κανείς να διαβάσει στο hashtag του σόου. Τώρα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά σχολίασαν το θέμα αυτό μέσα από την εκπομπή «Πρωΐαν σε είδον».

Για την ιστορία…

Μετά το επεισόδιο του «Just the 2 of Us», που είδαμε το Σάββατο, αρκετοί χρήστες του Twitter βρήκαν… περίεργα tweets στο hashtag της εκπομπής. Μάλιστα, αρκετά από αυτά ήταν ολόιδια και αρκετοί έκαναν λόγο για πληρωμένα bots, ώστε η εκπομπή να είναι ψηλά στα trends στο Twitter.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής και παραγωγός, Νίκος Κοκλώνης, έκανε και μια ανάρτηση την επόμενη μέρα από την προβολή του μουσικού σόου, στην οποία έγραφε:

«Τι ωραία που ήταν χθες στο πάρτι μας! Ευχαριστώ που ήσασταν πάλι όλοι στην παρέα μας! Κι αν κάποιοι θέλουν να μας σπαμάρουν με bots. δεν θα τους αφήσουμε, το δικό μας κόντακτ είναι ουσιαστικό κ 100% αληθινό»!

Αφού έγινε θέμα μέσα από το διαδίκτυο, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά έκαναν ένα αστείο σκετς στην έναρξη της εκπομπής «Πρωΐαν σε είδον» και σχολίασαν με τον καλύτερο τρόπο το όλο θέμα με τα tweets. Διάβασε αναλυτικά το διάλογο των δύο παρουσιαστών.

Τζένη: Πώς να το ανεβάσουμε το Twitter; Κάτι άλλο πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να σκεφτούμε έξυπνα. Μήπως να επενδύσουμε στη διαφήμιση, να το πω έτσι κομψά. Αλλά στην τεχνολογία. Μπορούμε να κόψουμε ένα μπάτζετ από την εκπομπή να αγοράσουμε tweets. Θα αγοράσουμε… μποτάκια, servers. Θα γράφει αυτό tweets: «Φώτη σε αγαπάμε, είστε καταπληκτικοί, περάσαμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο».

Φώτης: Θα φανεί ότι είναι ψέμα. Σαββατοκύριακο;

Τζένη: Καθημερινή, συγγνώμη. Πώς μου ήρθε; Τι είμαι κι εγώ;

Φώτης: Δε γίνονται αυτά.

Τζένη: Αυτά παιδιά δε γίνονται.

Φώτης: Δε γίνονται παιδιά αυτά.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;