GNTM 5: Ακόμα μία παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς - Η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς
Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 5 είχαμε μία διπλή οικειοθελής αποχώρηση - Οι διαγωνιζόμενες που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τον διαγωνισμό

Ανατρεπτικό ήταν το επεισόδιο που παρακολουθήσαμε στο GNTM 5 το βράδυ της Δευτέρας. Η βραδιά ξεκίνησε με μία σημαντική ανακοίνωση, καθώς Εβελίνα ενημέρωσε τις συμπαίκτριές της ότι θα αποχωρήσει από το διαγωνισμό, ενώ στο τέλος του επεισοδίου ακόμα μία παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων του STAR.

Οι παίκτριες του GNTM 5 πέρασαν μερικές χαλαρές στιγμές στην πισίνα μαζί με την Mary Vitinaros και τον Χρήστος Μπίρμπα. Στη συνέχεια, όμως, ξεκίνησε η απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης στο γήπεδο τένις στο ΟΑΚΑ.

Ο ιστορικός οίκος Φαλιάκος άνοιξε, αποκλειστικά για τον διαγωνισμό μόδας, το αρχείο του και έβγαλε θησαυρούς 30 ετών για να ντύσει τα κορίτσια. Οι σχεδιαστές του Maison Faliakos, Χρήστος Πετρίδης και Βενέδικτος Αντύπας, προσέδωσαν στα μοντέλα το haute couture ύφος, που απαιτούσε το concept της φωτογράφισης, ενώ ο προπονητής του τένις Νίκος Δαγαλάκης, φρόντισε να «προμηθεύει» στις παίκτριες μπαλιές, οι οποίες, σύμφωνα με το πλάνο, μετά το δεύτερο λεπτό έρχονταν πάνω τους κατά ριπάς!

Τα κορίτσια δυσκολεύτηκαν αρκετά να ανταποκριθούν στο ζητούμενο της δοκιμασίας, καθώς έπρεπε να συνδυάσουν την αθλητική κίνηση και την αύρα της υψηλής ραπτικής με εφευρετικότητα και χάρη. Το γεγονός πως δεν κατάφεραν να αντιληφθούν το τι συμβαίνει γύρω τους, συνετέλεσε ώστε η κριτική να είναι πολύ αυστηρή σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα που έφτασε στο πλατό.

Στο πλατό είδαμε και τον πρώτο guest judge της σεζόν. Αυτός ήταν ο σχεδιαστής Χρήστος Πετρίδης του οίκου Φαλιάκου, ο οποίος κατέλαβε την τέταρτη θέση δίπλα στους κριτές του GNTM 5, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα.

Στο τέλος της βραδιάς και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανακοίνωσης του ποια κοπέλα θα αποχωρούσε από το παιχνίδι, υπήρξε ακόμα μία οικειοθελής αποχώρηση. Η Έφη Μπαντή ανακοίνωσε ότι θα ήθελε να αποχωρήσει από το GNTM 5 για προσωπικούς λόγους, δίχως να περιμένει την ετυμηγορία της κριτικής επιτροπής. Η εξέλιξη άφησε εμβρόντητους τους κριτές και τις συμπαίκτριές της.

Το top 17 του διαγωνισμού

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά
26 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
4'
8 - 7
ΦΕΝ
26 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
4'
79 - 73
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1