«Παγιδευμένοι»: Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός δολοφόνος της Μυρτώς και το Twitter είχε ΠΟΛΛΑ να πει
Στο επεισόδιο της Δευτέρας, στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» αποκαλύφθηκε ο δολοφόνος της αδερφής της Άννας και το Twitter έπαθε «σοκ»!

Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Το κοινό έχει λατρέψει την υπόθεση της σειράς, αλλά και το κεντρικό μυστήριο και κάθε επεισόδιο καταφέρνει να βρίσκεται στα trends στο Twitter.

Το επεισόδιο της Δευτέρας, 10 Οκτωβρίου, κατάφερε για ακόμα ένα βράδυ να συγκλονίσει τους τηλεθεατές, καθώς αποκαλύφθηκε ο πραγματικός δολοφόνος της Μυρτώς. Η αποκάλυψη άφησε τους τηλεθεατές άφωνους.

«Παγιδευμένοι»: Ποιος είναι ο δολοφόνος

Μόλις στο εντέκατο επεισόδιο, η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» αποκάλυψε τον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτώς, της αδερφής της Άννας. Η Άννα είχε περιορίσει τη λίστα με τους υπόπτους σε δύο άτομο και μαζί με τον Δημήτρη και τον Ανδρέα κατέστρωσαν ένα σχέδιο για να βρουν τον ένοχο.

Ποιος από τους δύο, όμως, είναι ο δολοφόνος; Ο Αλέκος Χατζής ή ο Άγγελος Χατζής;

Στο τέλος του επεισοδίου, αποκαλύφθηκε πως ο Άγγελος Χατζής είναι εκείνος που σκότωσε τη Μυρτώ, ένας άνθρωπος τον οποίον η Άννα εμπιστευόταν και τον ένιωθε σαν αδερφό της.

Η απρόσμενη αυτή εξέλιξη (όπως ήταν φυσικό) έβαλε «φωτιά» στο Twitter!

Η τηλεθέαση και τα σχόλια στο Twitter

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» έχει καταφέρει να βρει το κοινό της, που το «χτίζει» εβδομάδα την εβδομάδα. Η σειρά στο συγκλονιστικό επεισόδιο της Δευτέρας κατέγραψε ποσοστό τηλεθέασης 12,8% στο δυναμικό κοινό και 11,2% στο γενικό σύνολο απέναντι σε έναν τρομακτικό σκληρό ανταγωνισμό.

Η σειρά κατάφερε, επίσης, να βρεθεί στα κορυφαία trends στο Twitter όλη την ώρα προβολής της συγκεντρώνοντας πάνω από 5.οοο tweets και ξεπερνώντας σε σχόλια και αντιδράσεις όλα τα υπόλοιπα προγράμματα.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;