«Αυτή η νύχτα μένει»: Πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη σειρά - Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια
Όλα όσα θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια της νέας δραματικής σειράς του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει».

Πρεμιέρα κάνει απόψε η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει». Η νέα σειρά που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή θα προβάλλεται Δευτέρα και Τρίτη στις 22:40.

Καθώς ετοιμαζόμαστε για την μεγάλη πρεμιέρα, σου έχουμε συγκεντρώσει μερικά spoiler για τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Δευτέρα 10/10/2022 – Επεισόδιο 1

O Χρήστος, ο δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης, ανακαλύπτει πως όσα γνώριζε εδώ και εικοσιπέντε χρόνια για τη ζωή του, για την οικογένειά του, για την γυναίκα του, ήταν ένα ψέμα. Απέναντί του ο άνθρωπος που ευθύνεται για όλα, ο Στρατής Βαρδάρης. Κι ο κόσμος του, ένα σκυλάδικο στη μέση του πουθενά γεμάτο ανθρώπους που φτάνουνε στα όρια την ανθρωπιά, αλλά και την καταστροφή τους. Καθώς η Ζέτα και η Νίτσα έρχονται στο Αγρίνιο, κουβαλώντας τα δικά τους μυστικά, ο πόλεμος μεταξύ τους έχει ήδη ξεκινήσει και όλα παίζονται πια…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αυτή η Νύχτα Μένει Alpha TV (@aytihnyxtamenei)

Τρίτη 11/10/2022 – Επεισόδιο 2

Μετά την έξαψη της πρώτης μέρας ο Χρήστος προσπαθεί να μαζέψει τα απόνερα της έκθεσής του. Πρώτος στόχος του ο Στέλιος, που πιέζεται από παντού να κάνει κάτι για τα μαγαζιά. Ο Στρατής από την άλλη παλεύει με τον ίδιο του τον εαυτό και τις μνήμες που τον στοιχειώνουν. Οι δυο τους μοιράζονται μια κοινή ανάμνηση από τη γυναίκα που τους σφράγισε τη ζωή. Η Ζέτα για πρώτη φορά ελπίζει πως η λύτρωση μπορεί να μην είναι μακριά, όμως το «ντου» της αστυνομίας μέσα στη νύχτα την φέρνει ξανά αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Στρατής θα πρέπει να κοιτάξει κατάματα εκτός από το παρελθόν του και ένα σκοτεινό παρόν.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
88'
1 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
88'
2 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
8'
70 - 52
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;