Love Island: Η νέα προσθήκη, οι πρώτοι έρωτες και το Twitter κάνει «πάρτι»
Οι σχέσεις στο «Love Island» αλλάζουν σε καθημερινή βάση και η νέα προσθήκη έρχεται να αλλάξει τις ισορροπίες - Τα ξεχωριστά σχόλια στο Twitter

Το βράδυ του Σαββάτου είδαμε ακόμα ένα επεισόδιο του «Love Island». Σε αυτό είδαμε πως οι σχέσεις μεταξύ των παικτών αναπτύσσονται και αλλάζουν σχεδόν σε καθημερινή βάση. Οι πρώτοι έρωτες και τα πρώτα φιλιά είναι γεγονός, ενώ δεν λείπουν και οι μεγάλες ανατροπές.

Στο 7ο επεισόδιο του «Love Island» οι παίκτες ξεκίνησαν την ημέρα τους με γυμναστική. Μάλιστα, ο Κόρκας και ο Γεωργίου το έριξαν στις ασκήσεις και τα βάρη το πρωί για να εκτονωθούν από την ένταση.

Στη συνέχεια, οι Islanders ξεκίνησαν τις αναμενόμενες συζητήσεις τους. Ένα μήνυμα, όμως, που έλαβε η Χριστίνα τους σήκωσε από τους καναπέδες και τους έριξε στην μάχη του… πιασίματος. Αυτό ήταν και το επόμενο συναρπαστικό παιχνίδι, που πραγματοποιήθηκε στην Τενερίφη.

Στο νέο παιχνίδι του «Love Island», οι άντρες έπρεπε να μείνουν ακίνητοι και οι γυναίκες έπιαναν το σώμα τους χωρίς να τους βλέπουν και τους βαθμολογούσαν.

Το έπαθλο μοιράστηκε σε δύο νικητές ή αλλιώς “Μister Body” του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ. Νικητές της δοκιμασίας ανακυρήχθηκαν οι Γιώργος Κόρκας και Αλέξανδρος Κώτσης.

Οι εκπλήξεις στο «Love Island» συνεχίζονται. Στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε ακόμα μία μεγάλη έκπληξη, καθώς ένας νέος παίκτης μπήκε στην βίλα και αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στο παιχνίδι. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο, ο οποίος είναι προπονητής windsurf.

Ο νέος παίκτης δήλωσε πως πιστεύει θα τα έβρισκε με την Κλαούντια στο επικοινωνιακό κομμάτι. Ποια θα είναι άραγε εκείνη που θα επιλέξει για ταίρι του;

Ωστόσο, στο «Love Island» υπάρχει και ένα ζευγάρι που δεν έχει ταιριάξει καθόλου. Ο λόγος για την Μαρία και τον Αργύρη. Μάλιστα η Θεσσαλονικιά πλάνταξε στο κλάμα κατά την διάρκεια της συνομιλίας που είχε με την Ηλιάνα.

Η Μαρία θεωρεί πως ο Αργύρης την μειώνει με την συμπεριφορά του και μετάνιωσε που άφησε τον Θοδωρή.

Τα σχόλια στο Twitter

Για ακόμα ένα βράδυ το «Love Island» βρέθηκε ανάμεσα στα κορυφαία trends στο Twitter. Οι χρήστες σχολίασαν τους παίκτες, τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί, τη νέα προσθήκη, αλλά και έκαναν επικά σχόλια για όσα βλέπουμε στο ριάλιτι αγάπης!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;