Love Island: Νέα ζευγάρια και η πρώτη αποχώρηση - Τα σχόλια στο Twitter
Η διαδικασία του recoupling ολοκληρώθηκε στο «Love Island» και ακολούθησε μία αποχώρηση.

Στο προχθεσινό επεισόδιο του «Love Island» είχαμε μία απρόσμενη επίσκεψη από την Ηλιάνα στη βίλα, που έφερε αναστάτωση στους Islanders και τους έβαλε σε σκέψεις. Παράλληλα, όμως, έδωσε στους συμμετέχοντες χρόνο να αποφασίσουν ποια θα είναι η επόμενη επιλογή τους. Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής παρακολουθήσαμε το recoupling, αλλά και την πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι.

Καθώς, η διαδικασία των νέων ταιριασμάτων προχωρούσε, είδαμε μία μεγάλη ανατροπή ήρθε!

Η Κλαούντια «έκλεψε» τον Γιώργο Κόρκα από την Ιωάννα Τζανή και τον έκανε το νέο της ταίρι. Η απόφαση αυτή της Κλαούντια εξόργισε τη νέα παίκτρια του «Love Island», η οποία και ξέσπασε αρχικά σε δάκρυα.

Καθώς προχωρούσε η διαδικασία, ο Θοδωρής αγωνιούσε όλο και περισσότερο γιατί έμενα χωρίς ταίρι. Στο τέλος, όταν δεν έμεινε κανείς να επιλέξει τον Θοδωρή για ταίρι του, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου του ανακοίνωσε πως θα έπρεπε να αποχωρήσει στα επόμενα δέκα λεπτά από την βίλα του «Love Island».

Η βραδιά, όμως, δεν τελείωσε εκεί, καθώς η Ιωάννα επιτέθηκε λεκτικά στην Κλαούντια κάνοντας πολύ σαφείς τις προθέσεις της για το επόμενο διάστημα που θα περάσουν μέσα στο παιχνίδι του έρωτα. Όπως είπε:

«Να σου πω κάτι! Είσαι τραγική, κορίτσι μου! Κορίτσι μου, είσαι τραγική! Μόνο αυτό θα σου πω και να μην σε ξαναδώ μπροστά μου. Είσαι πολύ σκα…χαρακτήρας! Βλέπουν και θα φας πολύ κράξιμο»

Τα νέα ζευγάρια του «Love Island»

Στην αρχή της βραδιάς τα αγόρια του «Love Island» πήρα τη θέση τους για το recoupling. Από τη διαδικασία αυτή προέκυψαν τα νέα ζευγάρια του παιχνιδιού του έρωτα του ΣΚΑΪ. Μάθε ποια είναι τα νέα ζευγάρια στο παρακάτω βίντεο!

Τα σχόλια στο Twitter

Όπως και κάθε ημέρα προβολής του, έτσι και αυτή, το «Love Island» ήταν ανάμεσα στα πρώτα trends στο Twitter με τους τηλεθεατές να σχολιάζουν τις εξελίξεις, τις αποφάσεις των παικτών, τα νέα ζευγάρια, αλλά και την πρώτη αποχώρηση. Πολλοί, μάλιστα, έκαναν ΕΠΙΚΑ σχόλια!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;