Love Island: Η πρόταση γάμου, η νέα παίκτρια και τα σχόλια στο Twitter
Η είσοδος της νέας παίκτριας άλλαξε τις ισορροπίες στο «Love Island» και το Twitter είχε πολλά να πει!

Το νέο επεισόδιο του «Love Island» τα είχε όλα. Προσθήκη νέας παίκτριας, παιχνίδια, αλλά και περισσότερες αποκαλύψεις για τις προσωπικότητες των παικτών, που έχουμε ήδη δει στο παιχνίδι του έρωτα του ΣΚΑΪ.

Ορισμένοι από τους παίκτες, όπως ο Αλέξανδρος Κώτσης και η Χριστίνα έχουν έρθει πιο κοντά. Μάλιστα, και οι δύο ανέφεραν πως υπάρχει άνεση μεταξύ τους, ενώ κοιμήθηκαν αγκαλιά.

Ακόμη ένα από τα ζευγάρια που φαίνεται να τα πηγαίνει αρκετά καλά είναι η Μαρία με τον Θοδωρή. Οι δύο τους μπορεί να μην τα βρίσκουν σε ό,τι αφορά στον ύπνο, καθώς η Θεσσαλονικιά απλώνεται στο κρεβάτι και πολλές φορές πετά τον Θοδωρή στο πάτωμα με αποτέλεσμα να κοιμάται πολύ λίγες ώρες τη νύχτα, ωστόσο η σχέση τους φαίνεται να είναι αρκετά δυνατή.

Στο 3o επεισόδιο του «Love Island» είδαμε, επίσης, τους παίκτες να συζητάν αρκετά μεταξύ τους και να παίρνουν μέρος σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε ιδιαίτερα στενή επαφή.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η Νίκη και η Χριστίνα ξεσήκωσαν την Τενερίφη με τον λάτιν χορό τους και ο Αλέξανδρος Κώτσης έκανε πρόταση γάμου στην Χριστίνα. Από την άλλη, ο Κόρκας μαζί με τον Βασίλη έτριψαν τα πόδια της Μαρίας.

Όλα άλλαξαν με μία νέα προσθήκη στη βίλα στην Τενερίφη. Την ώρα που οι παίκτες έπαιζαν και όλα κυλούσαν όμορφα και ήσυχα μία νέα παίκτρια «εισέβαλε» στο «Love Island» και έφερε τα πάνω κάτω. Πρόκειται για την υπέρλαμπρη Ιωάννα, η οποία εισήλθε στο παιχνίδι και άλλαξε τα δεδομένα.

Η νέα προσθήκη δεν άρεσε καθόλου στα υπόλοιπα κορίτσια που φαίνεται να την «μάτιασαν» από την πρώτη στιγμή.

Η νέα παίκτρια φανέρωσε τις προτιμήσεις της μετά την πρώτη επαφή της με τους παίκτες του «Love Island». Μάλιστα, ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής ότι περισσότερο την ελκύουν ο Βασίλης και ο Γιώργος Κόρκας.

Τα σχόλια στο Twitter

Όπως ήταν φυσικό, η νέα προσθήκη, η πρόταση γάμου και όλα όσα είδαμε στο τρίτο επεισόδιο του «Love Island» άναψαν «φωτιές» στο Twitter, που τα σχολίασε όλα. Εμείς σου συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα σχόλια που διαβάσαμε.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;