Love Island: Η απόφαση του Αλέξανδρου έφερε τα πάνω κάτω - Όσα έγιναν στο δεύτερο επεισόδιο
Ανατροπές και το πρώτο ειδύλλιο ανάμεσα σε παίκτες ήταν μερικά από αυτά που είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο του «Love Island» και το Twitter είχε πολλά να πει!

Το δεύτερο επεισόδιο του «Love Island» τάραξε τα ήρεμα νερά του παιχνιδιού και έφερε το πρώτο ειδύλλιο!

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος με την επιλογή του έφερε τα πάνω κάτω και έφερε αλυσιδοτές αντιδράσεις με θύτη και… θύμα. Έτσι, η βίλα των Islanders πήρε «φωτιά» μόλις από την δεύτερη μέρα. Μάλιστα, το πρωί ήρθαν και οι πρώτες αντιδράσεις των παικτών, καθώς τα αγόρια προσπαθούσαν έμμεσα να αποσπάσουν τις πρώτες εντυπώσεις του single Αλέξανδρου για τα κορίτσια, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Οι συμμετέχοντες του «Love Island» προσπάθησαν να έρθουν πιο κοντά την ώρα της γυμναστικής. Μάλιστα, η Χριστίνα έκανε μια ιδιαίτερη συνεδρία γιόγκα στα αγόρια. Με εκείνους να προσπαθούν να ακολουθήσουν τις συμβουλές της.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε και την πρώτη δοκιμάσια του παιχνιδιού, η οποία αποδείχθηκε… γλυκιά. Σε αυτή τα πέντε ζευγάρια θα έπρεπε να συνεργαστούν για να φτιάξουν από μια τούρτα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα αρκετά ευτράπελα. Κάποιοι, ωστόσο, μπήκαν από νωρίς στο… νόημα.

Το αποτέλεσμα της δοκιμασίας το έκρινε ο single της πρώτης εβδομάδας του «Love Island», ο Αλέξανδρος. Ο παίκτης έπρεπε να επιλέξει το νικητήριο ζευγάρι το οποίο θα κέρδισε ένα ξεχωριστό έπαθλο.

Ο Αλέξανδρος επέλεξε ως νικητές τους Κλαούντια και Βασίλη . Οι δύο τους απόλαυσαν τους γλυκούς κόπους των προσπαθειών τους σε ένα ρομαντικό ραντεβού, προτού καταλήξουν με την σειρά τους να συζητούν για τη τελευταία προσθήκη στη βίλα.

Λίγο αργότερα, είδαμε και τα περιβόητα ραντεβού των κοριτσιών με τον Αλεξάνδρο, τα οποία προγραμματίστηκαν με τις υποψήφιες να δείχνουν ιδιαίτερη θέρμη για να γνωρίσουν το νέο παίκτη. Κάποιες, μάλιστα, έδειξαν μεγαλύτερο ενθουσιασμό για να έρθουν πιο κοντά μαζί του και να τον γνωρίσουν καλύτερα.

Στην πράξη βέβαια, τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά….

Κάτω από τα έντονα βλέμματα των υπόλοιπων ανδρών του «Love Island», τα ραντεβού του Αλέξανδρου με τις κοπέλες δεν ήταν και τα πιο ταιριαστά. Η συμπεριφορά του single παίκτη παραξένεψε αρκετά τις περισσότερες κοπέλες.

Από την άλλη, τα αγόρια του «Love Island» έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ραντεβού των κοριτσιών. Ο μόνος, που φάνηκε να μην ενθουσιάζεται τόσο πολύ ήταν ο Γιώργος Κ.. Ο παίκτης φαίνεται να επικαλέστηκε όλη την υποκριτική του τέχνη προκειμένου να κρύψει την ανυπομονησία του για τα ραντεβού.

Όμως, η απόφαση του Αλέξανδρου τον έφερε σε ιδιαίτερα άβολη θέση, έστω και έμμεσα, και φαίνεται να άλλαξε κάπως τα σχέδιά του!

Ο Αλέξανδρος «έκλεψε» την Χριστίνα, μέχρι πρότινος αμόρε του Γιώργου Γ., ο οποίος όμως είχε βάλει από την αρχή στόχο την αγαπημένη του άλλου Γιώργου, την Αναστασία!

Το ειδύλλιο ανάμεσα στους συνονόματους του «Love Island» ξετυλίχθηκε πολύ γρήγορα. Οι κινήσεις του ενός εκνεύρισαν αρκετά τον άλλον, όπως φάνηκε και από τις αντιδράσεις τους.

Ωστόσο, η καρδιά της Αναστασίας φαίνεται να γέρνει προς την μία πλευρά, καθώς την πρώτη φορά που μοιράστηκε λίγες στιγμές με τον Γιώργο Γ., ξεδίπλωσε τις σκέψεις της. Η κοπέλα ανοίχτηκε τόσο πολύ που, τελικά, βούρκωσε μπροστά του.

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Όπως καταλαβαίνεις το Twitter είχε πολλά να πει και να σχολιάσει για τα όσα διαδραματίστηκαν στο δεύτερο επεισόδιο του «Love Island» και σου έχουμε συγκεντρώσει τα πιο ΕΠΙΚ σχόλια!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;