H Ιφιγένεια Τζόλα συνάντησε τον Inaki Lamua στη Μαδρίτη και έγιναν viral στο TikTok (vid)
Η Βασιλική από τη Γη της Ελιάς συνάντησε στον Ισπανό TikToker που μιλά άπταιστα ελληνικά κι έγιναν viral!

Η μια σημειώνει μεγάλη επιτυχία στις τηλεοπτικές οθόνες και ο άλλος σε αυτές του κινητού μας, αφού έγινε διάσημος στο TikTok εξαιτίας της αγάπης του για την Ελλάδα. Η Ιφιγένια Τζόλα επισκέφθηκε την Ισπανία για τις ανάγκες της σειράς, Γη της Ελιάς, και εκεί συνάντησε έναν γνωστό φιλέλληνα, τον Inaki Lamua.

Η Βασιλική από τη Γη της Ελιάς πήγε στην πόλη του γνωστού TikToker, την Μαδρίτη και η συνάντησή τους έγινε viral. Πιο συγκεκριμένα το βίντεο που ανέβασαν στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πρόκειται για ένα trend με το τραγούδι Déjame Revisarte el Celular των Ingrid Laien & Los Del Fino που είναι πασίγνωστο στον κόσμο του TikTok, καθώς οι χρήστες της πλατφόρμας έχουν δημιουργήσει περισσότερα από 1,5.000.000 videos με lip sync. Η ηθοποιός και το TikToker έκαναν τη δική τους προσπάθεια και απ’ ότι βλέπουμε από τις αντιδράσεις του κόσμου, στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η δημοσίευση ξεπέρασε τις 577.000 προβολές.

@

♬ –

Οι εξελίξεις στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA είναι ραγδαίες, επιφυλάσσουν διαρκώς πολλές εκπλήξεις και, αυτήν τη φορά, οδηγούν τους ήρωες στη Μαδρίτη, μία από τις πιο ιστορικές και ζωντανές πόλεις της Ευρώπης.

Ο σκηνοθέτης της «Γης της ελιάς», Αντρέας Γεωργίου, και οι ηθοποιοί Πασχάλης Τσαρούχας, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου, Liam Ireland, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Κούλλης Νικολάου και Βάσια Παναγοπούλου ταξίδεψαν στη Μαδρίτη για τις ανάγκες των γυρισμάτων, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε τοποθεσίες όπου χτυπά η καρδιά της πόλης καθώς και σε μεγαλοπρεπή μνημεία της και σημεία μεγάλου αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος.

Δες ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;