GNTM 5: Η Σοφία Χατζηπαντελή ζητά συγγνώμη από υποψήφια - Η ανάρτησή της στο Instagram
Με ανάρτησή της στο Instagram η Σοφία Χατζηπαντελή ζήτησε συγγνώμη από ένα μοντέλο που «έκοψε» στις οντισιόν του GNTM 5.

Το GNTM 5 είναι γεγονός, αφού προβάλλεται κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00 στο Star από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου. Η Βίκυ Καγιάο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας αποτελούν τη βασική κριτική επιτροπή, ενώ για τις οντισιόν guest κριτής ήταν η πολυσυζητημένη Σοφία Χατζηπαντελή.

Και μπορεί οι οντισιόν να προβάλλονται τώρα, αλλά έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες. Έτσι, η Σοφία Χατζηπαντελή παρακολουθεί τα επεισόδιο και μέσω του Instagram παραδέχθηκε ένα λάθος της. Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της παραδέχτηκε πως δεν ήταν σωστό που έκρινε τόσο αυστηρά την 24χρονη Άντζελα, την οποία είχε ξεχωρίσει η Βίκυ Καγιά στις οντισιόν του GNTM 5. Μάλιστα, ζήτησε το Instagram της.

Με story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Χατζηπαντελή ανέφερε τα εξής κάνοντας mention την Βίκυ Καγιά:

«Νομίζω ότι είχατε δίκιο σχετικά με αυτήν την κοπέλα. Για να είμαι ειλικρινής, μόλις είδα το επεισόδιο και τώρα καταλαβαίνω τι θέλατε να πείτε. Η ενέργειά της ήταν τόσο φρέσκια. Μπορεί να είχα μία άσχημη μέρα, lol, συγγνώμη! Τι θετικό, γλυκό κορίτσι!».

Η Σοφία Χατζηπαντελή ζήτησε επίσης απ’ όποιον γνωρίζει την Άντζελα και την ακολουθεί να της στείλει τον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;