«Παγιδευμένοι»: Η σκηνή που έκανε το Twitter να υποκλιθεί
Η νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» κερδίζει όλο και μεγαλύτερη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού με το τελευταίο επεισόδιο να κάνει το Twitter να παραληρεί.

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» καταφέρνει να κερδίζει σιγά σιγά το τηλεοπτικό κοινό και να «χτίζε» τα ποσοστά τηλεθέασης, ενώ κερδίζει και πολλές θετικές κριτικές και σχόλια από το κοινό. Μία σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο, μάλιστα, έκανε το Twitter να υποκλιθεί!

Η νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» κατάφερε να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Τρίτης και συγκέντρωσε 13,3% στο γενικό σύνολο και 15,5% στο δυναμικό κοινό. Η απουσία της επιτυχημένης σειράς του ALPHA «Σασμός» μπορεί να βοήθησε και σε αυτή την άνοδο, καθώς περισσότεροι τηλεθεατές ανακάλυψαν τη σειρά ή είχαν την ευκαιρία να τη δούνε την ώρα προβολής της.

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς, είδαμε την κηδεία της Μυρτώς. Η μητέρα της, Ειρήνη Ροδίτη, έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει το τι έχει συμβεί στην μικρή της κόρη, μέχρι που μια κίνηση της εγγονής της, την εξόργισε και ξέσπασε τόσο πολύ που άρχισε πλέον να αντιλαμβάνεται αυτό που αρνούνταν. Η Ειρήνη συνειδητοποίησε πως η μικρή της κόρη, η Μυρτώ έχει πεθάνει.

Η σκηνή συγκλόνισε τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι αποθέωσαν την ηθοποιό, Ντίνα Μιχαηλίδου που υποδύεται την τραγική μητέρα.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;