GNTM 5: Το Twitter έκανε «πάρτι» με τη συνέχεια των audition
Δράμα, πόζες και διαφωνίες είχε η τέταρτη audition του GNTM 5 και το Twitter σχολίασε τα ΠΑΝΤΑ (τι πιο σύνηθες, θα μου πείτε;)

Χθες Τρίτη (27/9) προβλήθηκε το τέταρτο επεισόδιο του GNTM 5 και οι οντισιόν συνεχίστηκαν με πυρετώδεις ρυθμούς. Πολλές γυναίκες όλων των ηλικιών βρέθηκαν μπροστά από τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα και την guest κριτή των οντισιόν Σοφία Χατζηπαντελή με κάποιες να εντυπωσιάζουν την κριτική επιτροπή και κάποιες άλλες… όχι και τόσο!

Φυσικά, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο δεν έλειψαν για ακόμη μία φορά τα δράματα, οι εκνευρισμοί, τα κλάματα, που συνυπήρχαν με τις ωραίες πόζες και τα εντυπωσιακά μοντέλα που πήραν την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά και οι διαφωνίες των κριτών για τη μόδα και το μέλλον της. Όπως μπορείς να φανταστείς, τίποτα από όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM δεν έμεινε ασχολίαστο από το Twitter!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Εμείς σου συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα σχόλια του Twitter για το GNTM 5, το hashtag του οποίου μάλιστα βρέθηκε για ακόμη μία φορά στην «κορυφή» των trends του ελληνικού Twitter.

Ωστόσο, ένα story της Σοφίας Χατζηπαντελή «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Η guest κριτής του GNTM 5, αφού είδε τις auditions, ζήτησε συγγνώμη από μία από τις διαγωνιζόμενες, καθώς θεωρούσε πως την αδίκησε. Απλά… RESPECT!!!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;