Maestro: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη;
Είναι επίσημο! Αυτή είναι η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro».

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές της νέας τηλεοπτικής σεζόν, είναι η μεγάλη επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην τηλεόραση με τη νέα του σειρά «Maestro». Τώρα έγινε γνωστή και η ημερομηνία της πρεμιέρας της νέας σειράς του MEGA.

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για τη νέα σειρά με όλους τους συντελεστές και τον δημιουργό Χριστόφορο Παπακαλιάτη να δίνουν το παρόν στο ξεχωριστό event. Σε αυτό δημοσιογράφοι έκαναν ερωτήσει στον δημιουργό και τους συντελεστές, ενώ είχαν την ευκαιρία και να δουν μερικά πλάνα από τη νέα σειρά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, έγινε γνωστό πως η σειρά «Maestro» θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30. Κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη «Ελένη», ενώ στον αέρα του MEGA παίζεται το τρέιλερ με την ανακοίνωση της ημερομηνίας της πρεμιέρας της σειράς.

Η σειρά θα είναι εβδομαδιαία και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22:30 στο MEGA, ενώ αναμένεται να αποτελείται από 9 με δέκα επεισόδια.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η πλοκή της νέας σειράς

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1