«Τα Νούμερα»: Η Μποφίλιου αυτοσαρκάζεται, η Σκορδά «εισβάλει» στην μάντρα και η σειρά γίνεται πρώτο trend στο Twitter
Το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς του Φοίβου Δεληβοριά για την ΕΡΤ «Τα Νούμερα» είχε αρκετούς guest και έγινε, αμέσως, πρώτο trend στο Twitter.

Το βράδυ της Παρασκευής, 23 Σεπτεμβρίου, προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ «Τα Νούμερα». Η κωμική και σατιρική σειρά βρέθηκε από το πρώτο λεπτό προβολής του δεύτερου επεισοδίου στην κορυφή των trends στο Twitter με το κοινό να δείχνει να αγκαλιάζει τη νέα τηλεοπτική σειρά του Φοίβου Δεληβοριά.

Στο δεύτερο επεισόδιο είχαμε και αρκετά guest, με τη Νατάσα Μπιφίλιου να αυτοσαρκάζεται και να κάνει το Twitter να γελάει με την ψυχή του, τη Φαίη Σκορδά να εισβάλει στην μάντρα του Δεληβοριά, αλλά και τον Πάνο Μουζουράκη σε μία ξεχωριστή εμφάνιση.

Την παράσταση «έκλεψε», όμως, η Νατάσα Μποφίλιου. Η τραγουδίστρια δεν έκανε έναν οποιονδήποτε ρόλο στη σειρά «Τα Νούμερα», αλλά αυτοτρολαρίστηκε, ντύθηκε στα κόκκινα και έγινε Nata-SH-a. Το τελευταίο καιρό, η ίδια έχει δεχτεί επιθέσεις για τις απόψεις που εκφράζει με πολλούς στο διαδίκτυο να την έχουν χαρακτηρίσει φιλόρωση.

Και στη σειρά πήγε τον χαρακτήρα της στα άκρα… έγινε «κόκκινη» συντρόφισσα και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ξεκαρδιστικό. Με τους χρήστες στο Twitter να εκφράζουν πόσο τους άρεσαν τα στοιχεία αυτά του επεισοδίου.

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Τα Νούμερα» είδαμε και τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια που από φέτος άλλαξε τηλεοπτική στέγη κλήθηκε να υποδυθεί τον εαυτό της και να συναντηθεί με τον δημοφιλή τραγουδοποιό σε μια απολαυστική σκηνή για τη νέα πρωινή εκπομπή που ετοιμάζει. Αρχικά, ο Φοίβος ο ίδιος δεν ήθελε με τίποτα να παρεβρεθεί και, έτσι, η παρουσιάστρια βρέθηκε στην «μάντρα» για μια ξεχωριστή συνέντευξη.

Η συνέντευξη ξεκίνησε στο καμαρίνι του Φοίβου Δεληβοριά με τη Φαίη Σκορδά να αναρωτιέται:

«Οπότε, Φοίβο μου, τι σημαίνει για σένα αυτό το νέο ξεκίνημα;» 

Την κανονική ροή διέκοψε αρχικά η διαδήλωση που γινόταν έξω από το μαγαζί, με φωνές και πλακάτ. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ήρθε και η πραγματική διακοπή της ροής του νέου επεισοδίου από τα «Τα Νούμερα» για την ομιλία του πρωθυπουργού στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Και αυτό σχολιάστηκε από τους χρήστες στο Twitter με καυστικό τρόπο…

Μάλιστα, η σειρά φαίνεται να συνεχίζει τη δυναμική της πορεία κρατώντας στην ΕΡΤ ένα αξιοσέβαστο ποσοστό τηλεθέασης. Το δεύτερο επεισόδιο από «Τα Νούμερα» συγκέντρωσε 7,2% στο γενικό σύνολο και 8,9% στο δυναμικό κοινό, δείχνοντας πως η Δημόσια τηλεόραση έχει το κοινό της. Τα επεισόδια που έχουν προβληθεί είναι διαθέσιμα και μέσω ERTFLIX!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;