Power Pass: Μέχρι τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί στους δικαιούχους
Μέχρι τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να καταβληθεί στους δικαιούχους του Power Pass Ιουνίου.

Μέχρι τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους τα ποσά για την πληρωμή του Power Pass για τον Ιούνιο.

Η σημαντική καθυστέρηση στην καταβολή του επιδόματος οφείλεται σε τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο, όπως διευκρίνισε σχετικά ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Συγκεκριμένα, όπως είπε, η εταιρεία είχε πρόβλημα με την άντληση στοιχείων με ένα συγκεκριμένο πάροχο.

Να σημειωθεί πως το Power Pass για τον Ιούνιο ήταν να καταβληθεί στο τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.

Οι δικαιούχοι του συγκεκριμένου ποσού δεν χρειάστηκε να υποβάλουν εκ νέου αίτηση στο vouchers.gov.gr, καθώς ελήφθησαν στοιχεία απευθείας από τους παρόχους ενέργειας. Παράλληλα, θα γίνουν και κάποιες άλλες πληρωμές που αφορούν στο προηγούμενο εξάμηνο είπε ο υπουργός Οικονομικών.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Οι δικαιούχοι που θα πληρωθούν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα είναι όλοι όσοι έλαβαν εκκαθαριστικό από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας τον Ιούνιο.

Να σημειωθεί πως τα καταβληθέντα ποσά αυτή τη φορά θα είναι μικρότερα σε σχέση με αυτά του πρώτου εξαμήνου, καθώς η πληρωμή αφορά μόνο τον τελευταίο μήνα, πριν το πάγωμα της ρήτρας αναπροσαρμογής.

Τα τελικά ποσά του Power Pass που θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα είναι μικρότερα σε σχέση με αυτά που είχαν πιστωθεί το εξάμηνο Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τον Μάιο του 2022, καθώς η πληρωμή αυτή θα αφορά για ένα μήνα και για την συγκεκριμένη πληρωμή δεν απαιτείται αίτηση, αλλά τα στοιχεία ελήφθησαν απευθείας από τους παρόχους ενέργειας.

Πηγή cover photo: Intime

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1