Power Pass: Πληρώνεται το επίδομα ρεύματος - Ποιοι θα δουν τα χρήματα
Γιατί υπήρξαν καθυστερήσεις στην πληρωμή του power pass

Eντός ολίγων ημερών θα καταβληθούν τα ποσά του Power Pass σε όσους δεν έχουν λάβει ακόμα την επιδότηση.

Πιο συγκεκριμένα, η πληρωμή του Power Pass θα γίνει μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 στους δικαιούχους, καθώς, όπως είπε ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας στον ΑΝΤ1, η εταιρεία που ανέλαβε το έργο είχε πρόβλημα με την άντληση στοιχείων με ένα συγκεκριμένο πάροχο.

Ποιοι θα πάρουν το Power Pass

Το Power Pass θα λάβουν όσοι έλαβαν εκκαθαριστικό από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας τον Ιούνιο αναμένεται να λάβουν το Power Pass μέχρι και τη Δευτέρα.

Οι δικαιούχοι της εν λόγω επιδότησης δεν χρειάστηκε να υποβάλουν εκ νέου αίτηση στο vouchers.gov.gr για να λάβουν το ποσό που τους αναλογεί, καθώς ελήφθησαν στοιχεία απευθείας από τους παρόχους ενέργειας.

Τα τελικά ποσά του Power Pass που θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα είναι μικρότερα σε σχέση με αυτά που είχαν πιστωθεί το εξάμηνο Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τον Μάιο του 2022, καθώς η πληρωμή αυτή θα αφορά για ένα μήνα και για την συγκεκριμένη πληρωμή δεν απαιτείται αίτηση, αλλά τα στοιχεία ελήφθησαν απευθείας από τους παρόχους ενέργειας.

Γιατί υπήρξαν καθυστερήσεις

Yπάρχουν εκκρεμότητες για τις πληρωμές του Ιουνίου αναφορικά με το Power Pass, αλλά και κάποιες άλλες που αφορούν στο προηγούμενο εξάμηνο, όπως είπε ο Υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε:

«Yπήρχε ένα πρόβλημα στον ανάδοχο σχετικά με την άντληση στοιχείων από έναν πάροχο. Πληροφορήθηκα ότι ο πάροχος πήρε τα στοιχεία αυτά. Η απάντηση είναι ότι το αργότερο τη Δευτέρα θα καταβληθούν τα συγκεκριμένα χρηματικά ποσά. Τα υπόλοιπα χρήματα του Power Pass».

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 4 
  
  
 3