Σασμός: Η γονατιστή συγγνώμη του Μαθιού στη Βασιλική «λύγισε» το Twitter
Η σύλληψη του Μαθιού και η επίσκεψη της Βασιλικής στη φυλακή συγκίνησε το Twitter, που έκανε τη σειρά «Σασμός» να βρίσκεται για ακόμα μία ημέρα στα κορυφαία trends.

Ο «Σασμός» επέστρεψε δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και κατάφερε να σαρώσει σε τηλεθέαση, αλλά και στα trends στο Twitter. Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA φαίνεται να έκανε το τηλεοπτικό κοινό να στρέψει το βλέμμα του σε αυτή και να περιμένει τις εξελίξεις, αλλά και τις ανατροπές που θα φέρουν τα νέα επεισόδια.

Ο δεύτερος κύκλος έκανε πρεμιέρα στον ALPHA το βράδυ της Δευτέρας, 19 Σεπτεμβρίου, συγκεντρώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, ενώ και το επεισόδιο της Τρίτης, 20 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης της prime time με ποσοστό 28,8% στο γενικό σύνολο και 29,3% στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας αρκετά πίσω τον ανταγωνισμό. Επίσης, η σειρά βρέθηκε και στα κορυφαία trends του Twitter για όση ώρα ήταν στον αέρα.

Η σκηνή που φαίνεται να κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ήταν όταν η Βασιλική επισκέφθηκε τον Μαθιό στη φυλακή. Μετά την σύλληψη του Μαθιού, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Άγγελου, η Βασιλική έσπευσε να τον δει, χωρίς να έχει βγάλει το νυφικό της. Με το που τη βλέπει, ο Μαθιός γονατίζει και της ζητά συγγνώμη που της κατέστρεψε την ημέρα που περίμενε με ιδιαίτερη προσμονή, την ημέρα του γάμου τους.

Η στιχομυθία που ακολούθησε και το καυτό φιλί ανάμεσα στους δύο ήρωες της σειράς έκανε τους χρήστες του Twitter να συγκινηθούν και να καταγράψουν τις αντιδράσεις τους.

Πηγή cover photo: @alphatvgreece

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;