Ο «Σασμός» επέστρεψε και «λύγισε» το Twitter
Ο «Σασμός» επέστρεψε με τον δεύτερο κύκλο του και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, που του χάρισε την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά και στα trends στο Twitter.

Το βράδυ της Δευτέρας, 19 Σεπτεμβρίου, η επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Σασμός» επέστρεψε με τον δεύτερο πολυαναμενόμενο κύκλο τους και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Η σειρά σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης και βρέθηκε στην κορυφή στις τάσεις στο Twitter από τα πρώτα λεπτά της πρεμιέρας του.

Η νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» βρήκε τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα. Οι εξελίξεις στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου ήταν συνταρακτικές, με το γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού να τινάσσεται στον αέρα, τη σύλληψη του δεύτερου και πολλές ανατροπές.

Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε τον φόνο του Άγγελου να ανατρέπει τα πάντα στον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής που όλοι περίμεναν, αλλά δεν έγινε ποτέ. Η σύλληψη του Μαθιού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην εκκλησία και η Βασιλική έμεινε να περιμένει με το νυφικό της. Η Αργυρώ, ο Σταύρος και ο μικρός Πετράκης ήρθαν εσπευσμένα στο χωριό όπου βρήκαν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο.

Η γιαγιά Ειρήνη έχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και ενός ακόμα από τα εγγόνια της. Ο Αντώνης ανέκρινε τον Μαθιό για τον φόνο του Άγγελου. Από την άλλη, η Μαρίνα προσπαθούσε να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο έγκλημα αυτό, ενώ η Αργυρώ άκουσε και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς. Η Μαρίνα της αποκάλυψε ότι πρόκειται για τον Μαθιό. Η Καλλιόπη από την άλλη είναι πεπεισμένη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό, όμως αυτή τη φορά, βρίσκεται στα χέρια του παπά Μιχάλη… Ο άνθρωπος που καλύπτει αναμένεται να αλλάξει τα πάντα…

Η σειρά «Σασμός» στην πρεμιέρα της συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 30,7% στο γενικό σύνολο και 32,2% στο δυναμικό κοινό. Καταφέρνοντας να φθάσει στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης.

Παράλληλα, το hashtag της σειράς έφθασε στο νούμερο 1 των trends στο Twitter. Με τους χρήστες να εστιάζουν στη σύλληψη του Μαθιού και την αντίδραση της Βασιλικής, αποθεώνοντας τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Μια δυνατή στιγμή ήταν το μοιρολόι της γιαγιάς Ειρήνης με τους τηλεθεατές να υποκλίνονται στο υποκριτικό ταλέντο της Όλγας Δαμάνη.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;