Γκάφα από τη Google - Έβαλε σε λάθος λογαριασμό 250.000 δολάρια
Ένας άνδρας έλαβε, κατά λάθος, στον λογαριασμό του 250.000 δολάρια από την Google.

Φαντάσου ξαφνικά να ανοίγεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό για να δεις το υπόλοιπό σου και να βλέπεις μέσα 250.000 δολάρια παραπάνω από αυτά που υπολόγιζες πως είχες. Αυτό συνέβη σε έναν άνδρα, ο οποίος υποστηρίζει πως έλαβε, κατά λάθος, σχεδόν 250.000 δολάρια από τη Google παρότι δεν είχε διαθέσει τις υπηρεσίες του στον τεχνολογικό κολοσσό.

Ο Sam Curry, που είναι μηχανικός ασφαλείας στην εταιρεία κρυπτονομισμάτων Yuga Labs, ενημέρωσε για την παράξενη πληρωμή μέσα από ανάρτησή του στο Twitter. Ο ίδιος έγραψε:

«Πέρασαν σχεδόν 3 εβδομάδες αφότου η Google μου έστειλε, τυχαία, 249.000 δολάρια»

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει λάβει καμία απάντηση από τη Google. Καθώς έχει περάσει και ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ο Curry διερωτάται εάν μπορεί να επικοινωνήσει κάπως με τον τεχνολογική κολοσσό και, λέει με μία δόση χιούμορ:

«Δεν με πειράζει εάν δεν θέλετε να επιστραφούν»

Τελικά, φαίνεται πως η εταιρεία έχει κινήσει τις διαδικασίες για να επιστραφούν τα χρήματα. Εκπρόσωπος της Google μίλησε στο CNN και επεσήμανε πως επρόκειτο για «ανθρώπινο λάθος». Ο ίδιος σημειώνει:

«Η ομάδα μας έκανε πρόσφατα μία πληρωμή σε λάθος άτομο, ως αποτέλεσμα ανθρωπίνου λάθους. Εκτιμούμε ότι μας γνωστοποιήθηκε γρήγορα από τον συνεργάτη μας και εργαζόμαστε για να το διορθώσουμε»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Εποχιακή Εργασία

27-05-2024

Παλαιό Φάληρο

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;