Χάρης Ρώμας: «Έχω σχέση - Είμαι ερωτευμένος»
Ο Χάρης Ρώμας μίλησε με ειλικρίνεια για την προσωπική του ζωή και την επιστροφή του στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Σήμερα Πέμπτη (15/9) ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδαόπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο επόμενο τηλεοπτικό του βήμα και την προσωπική του ζωή.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο γνωστό ηθοποιός έκανε στον «αέρα» της εκπομπής μία αποκάλυψη αφήνοντας την παρουσιάστρια με το στόμα ανοιχτό.

«Έχω σχέση. Είμαι σχεσάκιας, το ξέρεις αυτό. Κάτι υπάρχει, φαίνεται ότι δεν μπορώ να ζήσω μόνος. Έτυχε. Πριν το καλοκαίρι. Είμαι ερωτευμένος», είπε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε

«Θέλω να συνυπάρχω, θέλω να μοιράζομαι τα πράγματα και τα χαρούμενα πράγματα δεν θέλω να τα ζω μόνος μου. Δεν μου αρέσει καθόλου η μοναξιά».

Επιπλέον, ο σεναριογράφος και ηθοποιός επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μία νέα σειρά που γράφει με την Άννα Χατζησοφιά. Ωστόσο, ο ίδιος αποκάλυψε στην εκπομπή πως δεν θα πρωταγωνιστεί.

«Η σειρά έχει εγκριθεί σαν καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Έχουμε γράψει με την Άννα Χατζησοφιά 15 επεισόδια, αλλά δε θα παίξω. Είναι μία δική μου απόφαση να μην παίξω τον πρωταγωνιστικό ρόλο», δήλωσε ο ηθοποιός και αναφέρθηκε παράλληλα στις ευθύνες που έχει πλέον στην πολιτική.

Ο Χάρης Ρώμας επεσήμανε ότι ασχολείται με την πολιτική εδώ και τρία χρόνια κι έχει αφοσιωθεί στο νέο του ρόλο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;