Ειρήνη Παππά: Ο θυελλώδης έρωτας με τον Μάρλον Μπράντο
"Αγαπούσα τον Μάρλον Μπράντο. Νοιαζόμουν πραγματικά για αυτόν. Είχαμε μια ιστορία αγάπης. Ας την πούμε μια μακρά σχέση".

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της διεθνούς Ελληνίδας ηθοποιού, Ειρήνης Παππά, σε ηλικία 93 ετών.

Με δωρική μορφή, δυναμική προσωπικότητα και ανεπανάληπτο ταλέντο στην υποκριτική, δεν άργησε να ξεπεράσει τα σύνορα της πατρίδας της, να κατακτήσει το κοινό, να γίνει διάσημη ηθοποιός και μοναδική πρέσβειρα της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

Στην κορυφή της διεθνούς καριέρας της έφτασε το 1969, με το ρόλο της χήρας του βουλευτή Γρηγόρη Λαμπράκη, στην ταινία “Ζ” του Κώστα Γαβρά, η οποία κατέκτησε το Όσκαρ και τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Το 1954 γνώρισε τον Μάρλον Μπράντο. Αυτή η γνωριμία έμελλε να τη στιγματίσει καθώς οι δύο τους ερωτεύτηκαν και δημιούργησαν μία θυελλώδη σχέση. Τότε ο Μπράντο ήταν 30 ετών και η Ειρήνη Παπά 24.

“Ήταν το μεγάλο πάθος της ζωής μου”, είχε εκμυστηρευτεί η ίδια η Ειρήνη Παπά, κάνοντας λόγο για ένα ειδύλλιο που ξεκίνησε στη Ρώμη και σημάδεψε την ηθοποιό.

Ο θυελλώδης έρωτάς τους αναπτύχθηκε μακριά από τα φλας των φωτογράφων. Όταν ο σταρ έφυγε από τη ζωή το 2004 η αείμνηστη Ειρήνη Παππά μίλησε δημόσια για αυτόν τον θυελλώδη έρωτα που έζησαν οι δύο σταρ τη δεκαετία του 1950 πίσω από “κλειστές πόρτες“.

Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα “Corriere Della Sere” είχε πει: “Δεν θέλαμε να μοιραστούμε με κανέναν αυτή την αγάπη που ήταν ιδιωτική”.

Αγαπούσα τον Μάρλον Μπράντο. Νοιαζόμουν πραγματικά για αυτόν. Είχαμε μια ιστορία αγάπης. Ας την πούμε μια μακρά σχέση. Ίσως κάνω λάθος που μιλάω γι’ αυτό, τώρα που δεν είναι κοντά μου για να με αντικρούσει, αλλά εγώ το ομολογώ ακριβώς επειδή, από σήμερα, είναι στο απόλυτο, μακριά από όλους, ανήκει σε όλους“.

Η Ειρήνη Παππά είχε εξομολογηθεί: “Ποτέ δεν αγάπησα κανέναν άντρα όπως αγάπησα τον Μάρλον. Ήταν το μεγάλο πάθος της ζωής μου, ο άνθρωπος για τον οποίο νοιαζόμουν περισσότερο και επίσης αυτός που εκτιμούσα περισσότερο, δύο πράγματα που γενικά είναι δύσκολο να συμβιβαστούν“.

Η ηθοποιός είχε δει για τελευταία φορά τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό το 1999 όταν επισκέφθηκε την Ελλάδα μετά την εμφάνιση στην προτελευταία ταινία του “Free Money”. Μιλώντας για την τελευταία τους συνάντηση είχε πει: “Παραμένει υπέροχος“.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;