Christina Aguilera: Έκανε unfollow την Britney Spears μετά την ανάρτηση με το body-shaming
Η Christina Aguilera σταμάτησε να ακολουθεί την Britney Spears λόγω μίας ανάρτησης με την οποία έκανε body-shaming στις χορεύτριές της.

Η Christina Aguilera σταμάτησε να ακολουθεί την Britney Spears στο Instagram λόγω μίας αμφιλεγόμενης ανάρτησης με την οποία έκανε body-shaming στις χορεύτριες της σταρ.

Σε μία μακροσκελή ανάρτησή της η ίδια έγραψε μεταξύ άλλων: “Αν είχα τους χορευτές της Christina Aguilera, θα έδειχνα εξαιρετικά αδύνατη“. Η Britney Spears έγραψε το μήνυμα μαζί με ένα απόσπασμα που αποδίδεται στον Rodney Dangerfield: “Ανακάλυψα πως μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να φαίνεσαι αδύνατη: Να κάνεις παρέα με χοντρούς ανθρώπους“.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)

H ανάρτησή της προκάλεσε αντιδράσεις στους ακολούθους της που την κάλεσαν να διαγράψει αυτή την ανάρτηση, ενώ την κατηγόρησαν για body shaming.

Δεν χρειάζεται να ρίχνεις μια γυναίκα για να αισθανθείς εσύ καλύτερα. Επικεντρώσου στην επούλωσή σου”, τη συμβούλευσε μία διαδικτυακή φίλη της.

Η Christina Aguilera πέρα από το ότι έκανε unfollow τη Britney Spears δεν έχει σχολιάσει δημοσίως την ανάρτηση που επικρίνει τα σώματα των χορευτριών της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Aguilera (@xtina)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;