Ρίκι Μάρτιν: Νέα καταγγελία εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση
Αντιμέτωπος για δεύτερη φορά με τον νόμο βρίσκεται ο Ρίκι Μάρτιν, καθώς κατατέθηκε κι άλλη καταγγελία εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση.

Αντιμέτωπος για δεύτερη φορά με τον νόμο βρίσκεται ο Ρίκι Μάρτιν, καθώς κατατέθηκε κι άλλη καταγγελία εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση. Η καταγγελία κατατέθηκε την Παρασκευή στο αστυνομικό τμήμα του Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Έντουαρντ Ραμίρεζ. Προς το παρόν, η ταυτότητα του άνδρα καθώς και οι λεπτομέρειες της καταγγελίας παραμένουν απόρρητα.

Το Associated Press αναφέρει πως πίσω από την ανώνυμη καταγγελία κρύβεται ακόμη μια φορά ο ανιψιός του Ρίκι Μάρτιν. Εφόσον ο 21χρονος δεν πέτυχε τον σκοπό του την πρώτη φορά, που κατήγγειλε τον τραγουδιστή, δεν «το έβαλε κάτω» και προσπάθησε ξανά, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του συγκεκριμένου site.

Πριν από δύο περίπου μήνες, ο 21χρονος ανιψιός του Μάρτιν, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, κατηγόρησε τον τραγουδιστή για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση. Ο Ρίκι Μάρτιν παραλίγο να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 50 χρόνων. Τελικά, ο 21χρονος απέσυρε τις κατηγορίες, με τον Ρίκι Μάρτιν να τον μηνύει για συκοφαντική δυσφήμιση και εκβιασμό ζητώντας του 20 εκατ. δολάρια.

Ο γνωστός τραγουδιστής πρόσφατα είχε παραχωρήσει τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση στην Page Six. «Για δύο εβδομάδες δεν μου επέτρεπαν καν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, επειδή ακολουθούσα τη διαδικασία που με υποχρέωνε ο νόμος. Δεν έπρεπε να μιλήσω μέχρι να βρεθώ μπροστά στον δικαστή», είχε δηλώσει.

Έπειτα τόνισε ξανά πως επρόκειτο για «ψευδείς και κατασκευασμένους ισχυρισμούς», ενώ οι δικηγόροι του δήλωσαν πως «η υπόθεση απορρίφθηκε από το δικαστήριο, χωρίς καμία εξωτερική επιρροή ή πίεση».

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;