Elon Musk: Πρώην σύντροφός του πουλάει ανέκδοτες φωτογραφίες τους - Koστίζουν χιλιάδες ευρώ
Πρώην σύντροφος του Elon Musk από το κολέγιο, βγάζει σε δημοπρασία φωτογραφίες και αναμνηστικά από τη χρονιά που έβγαιναν μαζί.

Η Jennifer Gwynne, πρώην σύντροφος του Elon Musk από το κολέγιο, βγάζει σε δημοπρασία φωτογραφίες και αναμνηστικά από τη χρονιά που έβγαιναν μαζί ενώ ήταν φοιτούσαν στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια το 1994.

Άρχισαν να βγαίνουν το φθινόπωρο του 1994, ενώ έμεναν και οι δύο στον ίδιο κοιτώνα ως σύμβουλοι.

Ο Elon Musk που έμελλε να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, φαίνεται στις φωτογραφίες ως ένας 23χρονος που με πολλές και διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα του να ξεδιπλώνονται.

Μια φωτογραφία της συλλογής, που βγαίνει στο σφυρί από την RR Auction με έδρα τη Βοστώνη, δείχνει τον ίδιο να φοράει ένα μπλουζάκι «Judge Dredd» – φόρο τιμής στον χαρακτήρα του κόμικ που ενέπνευσε την ταινία με πρωταγωνιστή τον Σιλβέστερ Σταλόνε.

Σε άλλο στιγμιότυπο, φαίνεται ξαπλωμένος στο πάτωμα με τα χέρια του πίσω από το κεφάλι του, ενώ η Gwynne τον φωτογραφίζει ενώ σε μια άλλη φωτογραφία ποζάρει ξαπλωμένος ξανά σε έναν καναπέ, αγκαλιάζοντας την ίδια.

Η 48χρονη δήλωσε στη Daily Mail ότι πουλάει τις φωτογραφίες προκειμένου να χρηματοδοτήσει τα δίδακτρα του θετού της γιου στο κολέγιο.

«Γνωριστήκαμε το φθινόπωρο του 1994. Εγώ ήμουν πρωτοετής κι εκείνος τελειόφοιτος… ήμασταν στον ίδιο κοιτώνα και δουλεύαμε μαζί», θυμάται.

Όπως λέει, ο Elon Musk ήταν φιλόδοξος και ιδεαλιστής. «Πάντα ήξερα ότι θα έφτανε ψηλά», σημειώνει. «Ήταν πολύ συγκεντρωμένος στις σπουδές του. Μιλούσε συνέχεια για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Έβλεπε το σχολείο απλά ως ένα σκαλοπάτι».

Όπως εξήγησε, αν και η σχέση τους ήταν «τρυφερή», ο Elon Musk ήταν πολύ συγκρατημένος, δεν του άρεσαν καθόλου οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης.

«Η ντροπαλή φύση του με προσέλκυσε στην αρχή», λέει η Gwynne, συμπληρώνοντας ότι «ήταν ο τύπος μου».

«Ήμασταν διαχυτικοί όταν χρειαζόταν αλλά δεν υπήρχε κάποιο κράτημα του χεριού ή κάτι τέτοιο. Του άρεσε να είμαστε μαζί. Απλά του άρεσε να έχει κάποιον εκεί μαζί του, κάποιον να τον στηρίζει», προσθέτει.

Η σχέση τους τελείωσε όταν ο Elon Musk μετακόμισε στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια μετά από εκείνο το εξάμηνο. Η Gwynne τον επισκέφθηκε μια φορά, αλλά αποφάσισαν να λήξουν τη σχέση τους.

«Αν δεν ήμασταν μαζί, ήταν πρόβλημα γιατί δεν είναι καλός στα τηλέφωνα. Μου είπε: “Είναι χάσιμο χρόνου”. Ήταν δύσκολο, δεν ήταν αυτό που ήθελε να ακούσει μια 20χρονη. Ήμουν απόλυτα ερωτευμένη μαζί του», σημειώνει.

Kάποια από τα αντικείμενα που δημοπρατούνται έχουν ήδη προσελκύσει προσφορές χιλιάδων δολαρίων, ανάμεσά τους ένα χαρτονόμισμα υπογεγραμμένο από τον Elon Musk που έχει φτάσει στα 7.604 δολάρια αλλά και μια φωτογραφία του να κάθεται στον υπολογιστή, η οποία μετρά 26 προσφορές- με κάποιον διατεθειμένο να δώσει 1.355 δολάρια.

Το πιο ελκυστικό αντικείμενο, ωστόσο, είναι η υπογεγραμμένη κάρτα γενεθλίων, η οποία φαίνεται πως θα ξεπεράσει τα 10.000 δολάρια.

 

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;