Γιατί η Meghan Markle δεν πήγε με τον Χάρι στο Μπαλμόραλ - Το παρασκήνιο
Ο βρετανικός τύπος αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της απουσίας της Meghan Markle από το πλευρό του Χάρι στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας και το αποχαιρετισμό της βασίλισσας Ελισάβετ.

Από το πρωί της Πέμπτης, 8 Σεπτεμβρίου, και τη στιγμή που οι γιατροί εξέφρασαν την ανησυχία τους για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ, επικράτησε μεγάλη ανησυχία και κινητοποίηση στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και στα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα οποία έσπευσαν στο κάστρο Μπαλμόραλ. Ταυτόχρονα, επικράτησε μία σύγχυση σχετικά με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Meghan Markle και την αλλαγή των σχεδίων τους να πετάξουν μαζί για Σκωτία.

Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από το παλάτι το μεσημέρι της Πέμπτης, στις 12:34 ώρα Αγγλίας. Η ανακοίνωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να σπεύσουν τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας να μεταβούν στη Σκωτία, και συγκεκριμένα στο κάστρο Μπαλμόραλ, όπου περνούσε τις τελευταίες ημέρες της η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πέταξε για το Αμπερντίν με τους θείους του, πρίγκιπα Άντριου και πρίγκιπα Έντουαρντ, μαζί με τη Σόφι, κόμισσα του Γουέσεξ. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Αμπερντίν λίγο πριν από τις 4 μ.μ.

Λίγο νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 14:00, ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle είχε ανακοινώσει ότι θα πετάξουν κι αυτοί για τη Σκωτία, για να βρεθούν στο πλευρό της βασίλισσας.

Τελικά, πέρασαν άλλες τρεις ώρες για να φύγει ο Χάρι από το Λονδίνο και να φτάσει στο αεροδρόμιο του Αμπερντίν αφού είχε ανακοινωθεί, ήδη, δημοσίως ο θάνατος της αγαπημένης του γιαγιάς και, ενώ, η υπόλοιπη οικογένεια θρηνούσε μαζί στο Μπαλμόραλ. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Χάρι πέταξε μόνος του για Σκωτία.

Τι ήταν, όμως, αυτό που άλλαξε τις ώρες που πέρασαν και γιατί η Meghan και ο Χάρι άλλαξαν τα σχέδιά τους.

Όπως γράφει ο Βρετανικός τύπος με πρώτο το δημοσίευμα της Daily Mail, o Κάρολος ήταν αυτός που είπε στον πρίγκιπα Χάρι να μην φέρει την σύζυγό του, Meghan Markle, στο κάστρο. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει, επίσης, πως παρά το χάσμα που υπάρχει στη σχέση της βασιλικής οικογένειας με τον πρίγκιπα Χάρι, κανείς δεν θα του αρνούνταν να θρηνήσει την αγαπημένη του γιαγιά, με την οποία είχε μια ζεστή σχέση.

Εν μέσω της ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ, οι Sussexes προκάλεσαν μια άνευ προηγουμένου αναταραχή, ανακοινώνοντας ότι ο Χάρι και η Meghan θα ταξιδέψουν μαζί στο Μπαλμόραλ. Μετά την ανακοίνωση, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, χρειάστηκε η επέμβαση του πρίγκιπα Κάρολου, του νέου βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου, ώστε η Meghan Markle να μην βρεθεί στο κάστρο.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι βρισκόταν στο Frogmore Cottage όταν του τηλεφώνησε ο πατέρας του, ζητώντας του να μην φέρει την Meghan.

Μία πηγή αναφέρει στην εφημερίδα:

«Ο Κάρολος είπε στον Χάρι ότι δεν ήταν σωστό ή πρέπον για τη Meghan να βρίσκεται στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο βαθιά θλιβερή στιγμή.

Του επισημάνθηκε ότι η Κέιτ δεν θα πήγαινε και ότι παρόντες θα έπρεπε να είναι μόνον τα πιο στενά συγγενικά μέλη. Ο Κάρολος κατέστησε λίαν σαφές ότι η Meghan δε θα ήταν ευπρόσδεκτη»

Από την άλλη, ένα άλλο δημοσίευμα αυτή τη φορά από τη The Telegraph ανέφερε ότι ο Χάρι δεν κλήθηκε αρχικά όταν ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν στο Μπαλμόραλ, όπως ο αδερφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, για συνταγματικούς λόγους. Ειδικός για τα θέματα της βασιλικής οικογένειας ανέφερε ότι:

«Είναι πολύ δύσκολο να αφιερώνεις πολύ χρόνο με κάποιον που ξέρεις ότι πρόκειται να δημοσιεύσει ένα βιβλίο για σένα»

Ένας άλλος προσθέτει:

«Νομίζω ότι η αντίδραση στη συμπεριφορά του Χάρι και της Meghan ήταν μια δυσπιστία για να είμαι ειλικρινής»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
 1