Γιάννης Μπέζος: «Με τρόμο βλέπω το τηλεοπτικό
Ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή που ετοιμάζει, αλλά και στο "άνοιγμα" της τηλεόρασης στην ελληνική μυθοπλασία.

Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει, καθώς και στο άνοιγμα της τηλεόρασης στην ελληνική μυθοπλασία, αλλά και για τη νέα γενιά.

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει και θα παρουσιάσει. Για αυτή την εκπομπή δήλωσε:

«Η δουλειά μου δεν είναι να κάθομαι, είναι να είμαι ενεργός. Θα παρουσιάσω μια μουσική εκπομπή αλλά όχι με την έννοια τη διασκεδαστική, θα είναι μια εκπομπή “δωματίου”. Η εκπομπή δεν χρειάζεται να είναι τόσο διασκεδαστική, να μη μένουμε στα ίδια και τα ίδια.

Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω να μην είμαι φέτος σε σειρά, δεν χρειάζεται να είμαστε κάθε χρόνο»

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε και στην επαναφορά της ελληνικής μυθοπλασίας στην τηλεόραση και το στοίχημα που πρέπει να κερδίζουν. Όπως δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός:

«Με τρόμο βλέπω το τηλεοπτικό “άνοιγμα” και παλιά έτσι ήταν και είδαμε την κατάληξη. Η ποσότητα δεν σημαίνει ότι είναι και καλά.

Δεν είμαι θετικός σε ένα σίκουελ. Δεν έχω κανένα απωθημένο, είμαι ευγνώμων και χορτασμένος. Όσοι δεν έχουν ενδιαφέρον από τη νέα γενιά θα τους ξεχάσουμε, όσοι έχουν θα παραμείνουν. Δεν εισέρχεται κανείς στην υποκριτική, κάνουν ότι εισέρχονται»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τη νέα γενιά και αν του δίνει συμβουλές. Όπως είπε:

«Δεν συμβουλεύω κανέναν ποτέ, δεν τις ακούει κανείς τις συμβουλές. Δεν έχω στερηθεί κάτι, τα έχω ζήσει όλα. Μόνο ο εαυτός μας, μας εμποδίζει να συνδυάσουμε ορισμένα πράγματα στη ζωή μας και όχι η δουλειά μας. Δεν ζηλεύω ούτε με την καλή, ούτε με την κακή έννοια.

Έχουν γίνει απόπειρες καλές αλλά και ανοησίες»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;