Mark Zuckerberg: Το κόλπο του για να ξεχνιέται λίγο από τη δουλειά
Ο Mark Zuckerberg, ο CEO του Facebook, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε podcast το κόλπο του για να ξεφεύγει από τις πιέσεις και τις ευθύνες της δουλειάς του.

Ο Mark Zuckerberg είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο, όμως, η θέση του ως CEO στο Facebook και την εταιρεία Meta συνοδεύεται από άγχος και τεράστιες ευθύνες. Μία θέση ευθύνης φέρνει αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα όσων την έχουν αναλάβει για αυτό πρέπει να βρίσκουν και τρόπους για να ξεφεύγουν από την πίεση της δουλειάς.

Ο Zuckerberg μιλώντας στο podcast «The Joe Rogan Experience» δήλωσε για την καθημερινότητά του και το πόσο αγχωτικό είναι να είσαι CEΟ σε έναν κολοσσό:

«Ξυπνάω το πρωί, κοιτάζω το κινητό μου, έχω άπειρα μηνύματα με πράγματα που συμβαίνουν και συνήθως δεν είναι καλά. Ο κόσμος κρατά τα καλά για να μου τα πει από κοντά.

Είναι επομένως σαν να ξυπνάς και να δέχεσαι γροθιά στο στομάχι, οπότε λέω “οκ, τώρα πρέπει να ανασυγκροτηθώ, να μπορέσω να είμαι παραγωγικός και όχι τόσο αγχωμένος”»

Στο ίδιο podcast, ο Mark Zuckerberg αποκάλυψε και το μυστικό του για να ηρεμεί και να εκτονώνεται. Όπως είπε επιδίδεται σε διάφορα είδη σωματικής άσκησης που απαιτούν συγκέντρωση, ώστε το μυαλό του να ξεφεύγει από τη δουλειά:

«Παλιά, έτρεχα πολύ, αλλά το πρόβλημα με το τρέξιμο είναι ότι μπορείς να σκεφτείς πολύ»

Στο παρελθόν, ο διευθύνων σύμβουλος της Meta έχει μιλήσει επανειλημμένως για το πάθος του για το σερφ και το foil, ένα άλλο θαλάσσιο σπορ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο podcast είπε ότι έχει στραφεί στο MMA. Όπως είπε:

«Ποια δραστηριότητα είναι ταυτόχρονα έντονη σωματική αλλά και πνευματική δραστηριότητα, κατά την οποία δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε τίποτα άλλο; Το ΜΜΑ είναι το τέλειο σπορ, διότι εάν σταματήσεις να δίνεις προσοχή για ένα δευτερόλεπτο, τότε θα καταλήξεις στο έδαφος»

Το MMA, οι μεικτές πολεμικές τέχνες είναι ένα μαχητικό άθλημα πλήρους επαφής που επιτρέπει τη χρήση τόσο των χτυπημάτων όσο και των λαβών, είτε από όρθια θέση είτε από το έδαφος. Συμπεριλαμβάνει πολλά μαχητικά αθλήματα και πολεμικές τέχνες όπως την πυγμαχία, την πάλη, το μάι τάι, βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, το kick boxing, το ταεκβοντό, το καράτε, το τζούντο και άλλα.

Ο Mark Zuckerberg υποστήριξε πως αφότου η εταιρεία του διογκώθηκε σε υπέρμετρο βαθμό, του φαίνεται πλέον εξαιρετικά σημαντικό να γυμνάζεται τα πρωινά.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;