Η Κίνα λογόκρινε τα «Minions: The Rise of Gru» αλλάζοντας το τέλος
Η κυκλοφορία του «Minions: The Rise of Gru» στην Κίνα έγινε με αλλαγές στο φινάλε και την «τύχη» τόσο του βασικού κακού, όσου και του Gru.

Η Κίνα έχει ένα πολύ αυστηρό σύστημα για την κυκλοφορία ταινιών και, ειδικά, ταινιών του Hollywood, καθώς αφήνουν μόνο λίγες παραγωγές να παίξουν στα Σινεμά τους. Πριν την προβολή τους στις αίθουσες, όμως, οι ταινίες περνάνε από μία επιτροπή λογοκρισίας που κόβει και αφαιρεί πράγματα και σκηνές που δεν συμφωνούν με την κεντρική πολιτική της χώρας. Αυτό συνέβη και στη νέα ταινία «Minions: The Rise of Gru», αλλάζοντας το φινάλε της ταινίας και την «τύχη» ενός χαρακτήρα.

Η αλλαγή στο φινάλε της νέας ταινίας «Minions» έγινε γνωστή μέσα από αναρτήσεις θεατών στην Κίνα στην πλατφόρμα Weibo, το κινεζικό αντίστοιχο του Twitter. Σύμφωνα με τις αναρτήσεις αυτές, ο μηχανισμός λογοκρισίας επέβαλε μια σειρά από post-credit σκηνών, στις οποίες διάφοροι υπότιτλοι λένε ότι ο βασικός κακός της ταινίας και μέντορας του Gru, Wild Knuckles, συλλαμβάνεται, τελικά, από την αστυνομία και μπαίνει 20 χρόνια φυλακή, ενώ ο Gru «επέστρεψε στην οικογένειά του» και «το μεγαλύτερο επίτευγμά του ήταν ότι έγινε πατέρας τριών κοριτσιών» και αφοσιώθηκε στην ανατροφή τους.

Ωστόσο, το τέλος της ταινίας είναι… κάπως διαφορετικό!

Το φινάλε του «Minions: The Rise of Gru» βρίσκει τον Wild Knuckles να το σκάει και να σκηνοθετεί τον θάνατό του ώστε να ξεφύγει από αυτούς που τον καταδιώκουν. Από την άλλη, ο Gru όντως γίνεται πατέρας τριών κοριτσιών όπως έχουμε δει στο πρώτο «Despicable Me», χωρίς όμως να αφήνει πίσω τη ζωή του κακοποιού.

Τα δυτικά ΜΜΕ αντέδρασαν μετά τη λογοκρισία του τέλους της ταινίας της Universal και προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τις δύο εταιρείες διανομής της ταινίας στην Κίνα, τη Huaxia Film Distribution και τη China Film Co. Ωστόσο, οι δύο εταιρείας δεν απάντησαν στο αίτημα των ΜΜΕ να σχολιάσουν την επέμβαση των λογοκριτών.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;