Δύο ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο
Οι καλύτερες σειρές και ταινίες για να δεις αυτό το ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο μετά τον Δεκαπενταύγουστο έρχεται γεμάτο με νέες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις είτε από την άνεση του καναπέ σου είτε πηγαίνοντας σε ένα από τα θερινά σινεμά της περιοχής σου. Νέα επεισόδια – έκπληξη από καινούριες σειρές, η μεγάλη επιστροφή των Minions και πολλά ακόμα έχει αυτό το ΣουΚου για να δεις!

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις νέες σειρές και ταινίες που μπορείς να απολαύσεις αυτό το Σαββατοκύριακο;

Ταινίες

Minions: The Rise of Gru

Τα αγαπημένα μας Minions επιστρέφουν με τη δεύτερη ταινία τους και μία ταινία prequel του “Despicable Me”. Σε αυτή τη νέα περιπέτειά τους, που έχει συγκεντρώσει ήδη κοντά στα 800 εκ. δολάρια παγκοσμίως, τα Minions συναντάνε τον Gru. Μικροί και μεγάλοι έχουν απολαύσει τις περιπέτειες που έχουμε δει σε αυτό το franchise, ενώ το #Gentleminions έχει γίνει το απόλυτο viral του καλοκαιριού.

The Next 365 Days 

Η τρίτη ταινία του ερωτικού θρίλερ που βασίζεται στα ομώνυμα βιβλία και έχει γίνει μία μεγάλη επιτυχία για το Netflix. Η σχέση του Massimo και της Laura κρέμεται από μία κλωστή, καθώς προσπαθούν να λύσουν θέματα ζήλειας και εμπιστοσύνης. Ο Nacho προσπαθεί να τους κάνει να χωρίσουν.

Σειρές

The Sandman

Το Netflix έκανε ένα μεγάλο δώρο την Παρασκευή στους συνδρομητές της. Η πλατφόρμα κυκλοφόρησε ένα ακόμα διπλό επεισόδιο από τη νέα του μεγάλη επιτυχία “The Sandman”. Το νέο επεισόδιο επικεντρώνεται σε δύο αυτοτελείς ιστορίες που έχουμε δει στα κόμικ και είναι ανάμεσα στα δύο μεγάλα story arc, που το ένα ολοκληρώθηκε στο τέλος του πρώτου κύκλου και το δεύτερο (ελπίζουμε) θα το δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς (αν το Netflix την ανανεώσει). Σε αυτό το επεισόδιο – έκπληξη βλέπουμε και την Μελισσάνθη Μάχουτ σε ρόλο – κλειδί.

He-Man and the Masters of the Universe season 3

Η σειρά κινούμενων σχεδίων του Netflix με πρωταγωνιστή τον γνωστό χαρακτήρα He-Man επιστρέφει με νέα επεισόδια και τον τρίτο του κύκλου. Μία σειρά για όλη την οικογένεια.

She-Hulk: Attorney at Law

Η νέα σειρά του MCU ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Η νέα σειρά της Marvel μας συστήνει μία νέα ηρωίδα των κόμικς, την ξαδέρφη του Hulk, Jennifer Walters. Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε εννιά επεισόδια.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;