Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο ο Χρήστου
Ο Απόστολος Χρήστου αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στα 50μ. ύπτιο.

Ο Απόστολος Χρήστου κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης και να γίνει ο τρίτος Έλληνας κολυμβητής που αναδεικνύεται πρωταθλητής Ευρώπης.

Στον τελικό στα 50μ. ύπτιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, ο αθλητής του Ολυμπιακού νίκησε κυριολεκτικά στην τελευταία χεριά τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Ιταλό Τόμας Τσέκον, και με 24.36 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Με την προσπάθειά του αυτή σημείωσε και πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο Απόστολος Χρήστου αυτή τη φορά έβγαλε τον αληθινό εαυτό του στον τελικό και πέτυχε αυτό που δεν κατάφερνε καιρό, όπως εξήγησε και ο ίδιος:

«Είναι ένα όνειρο που κυνηγάω χρόνια. Το 2016 ήταν ο πρώτος ημιτελικός σε Ευρωπαϊκό ανδρών και τώρα ήρθε το χρυσό. Ήταν τρομερή ατμόσφαιρα πριν μπούμε και ήταν πολύ ωραίος αγώνας. Τον ευχαριστήθηκα. Όλα έγιναν μόνα τους. Ήταν παρόμοιος αγώνας με το χθεσινό στα ημιτελικά. Πήγαινα για πανελλήνιο ρεκόρ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Περίμενα πολλά χρόνια για να ακούσω τον Εθνικό Ύμνο» 

Στη συνέχεια, αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στον προπονητή του, Παναγιώτη Βελέντζα, και είπε:

«Είναι το καλύτερο δώρο για όλα αυτά τα χρόνια που είναι δίπλα μου. Έχω στήριξη από μία ομάδα ανθρώπων και σε όλους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όσα έχουν πετύχει»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;