Το Μικρό Βιβλιοπωλείο στο Παρίσι: Μια ιστορία του βραβευμένου Ιταλού σκηνοθέτη Ετόρε Σκόλα «προσγειώθηκε» στους κινηματογράφους
Το Μικρό Βιβλιοπωλείο στο Παρίσι: Η ταινία έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Υπόθεση: O Βιντσένζο, μοιράζεται τη ζωή του μεταξύ του βιβλιοπωλείου του και της κόρης του, που ζει απομονωμένη σε ένα δωμάτιο μετά από ένα τραγικό ατύχημα. Όλα αλλάζουν στη ζωή του, όταν εμφανίζεται στο βιβλιοπωλείο του η πληθωρική, εκκεντρική και πανέμορφη Γιολάντ. Γοητευμένος από την ενέργειά της, θα αρχίσει και πάλι να νιώθει να του χτυπάει ο έρωτας την πόρτα και ταυτόχρονα να αναθεωρεί την μέχρι τώρα μελαγχολική ζωή του. Γεμάτη καταπιεσμένα συναισθήματα και μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, αναδύεται μια ιστορία ανεκπλήρωτου πάθους.

Ο Έτορε Σκόλα υπήρξε ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς του σύγχρονου ιταλικού κινηματογράφου, έχοντας υπογράψει αριστουργηματικές κωμωδίες και υπέροχα κοινωνικά δράματα. Η ταινία αποτελεί μία ιστορία που ο Εσκόλα δεν πρόλαβε να γυρίσει πριν τον θάνατό του τον Ιανουάριο του 2016 και τώρα, μετατρέπεται σε σενάριο από την κόρη του Σίλβια.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της Γιολάντ και του Βιντσένζο παίζουν η βραβευμένη Μπερενίς Μπεζό (The Artist) και ο γνωστός ηθοποιός Σέρτζιο Καστελίτο.

Η ταινία παίζεται αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;