«The Menu»: H επικίνδυνη γαστρονομική εμπειρία με σεφ τον Ρέιφ Φάινς
Ένα πλούσιο γεύμα παίρνει μια σκοτεινή τροπή στο νέο τρέιλερ της ταινίας«The Menu», έναν συνδυασμός κωμωδίας, και τρόμου.

Ένα πλούσιο γεύμα παίρνει μια σκοτεινή τροπή στο νέο τρέιλερ της ταινίας«The Menu», μιας ιστορίας που φέρεται να είναι ένας συνδυασμός κωμωδίας, και τρόμου.

Το τρέιλερ ξεκινάει με τη Μάργκοτ (Άνια Τέιλορ-Τζόι) και τον Τάιλερ (Νίκολας Χουλτ) να ξεκινούν ένα γευστικό ταξίδι σε ένα πριβέ εστιατόριο. Το γεύμα που έχει ετοιμάσει ο σεφ Σλόουικ (Ρέιφ Φάινς) δεν  θα το ξεχάσει, ενώ κάποιοι μπορεί να μην επιβιώσουν καν.

Όταν ένα μικρό σκάφος φτάνει στον προβλήτα, η Μάργκοτ ρωτά τον Τάιλερ αν θα χωρέσουν όλοι στο εστιατόριο για το δείπνο.

«Εύκολα, 12 πελάτες είναι συνολικά», της λέει. «Και πως θα βγάλει κέρδος;» τον ρωτάει. «Με 1.250 δολάρια το κεφάλι, βγαίνει», της απαντά, για να του αποκριθεί με χιούμορ «Τι τρώμε, Rolex;».

Από τις σχεδόν αυτοματοποιημένες – ρομποτικές κινήσεις των σερβιτόρων έως τις φωτογραφίες των καλεσμένων, οι συνδαιτυμόνες αρχίζουν να αισθάνονται, πριν καν γνωρίσουν τον σεφ, ότι κάτι δεν πάει καλά.

«Δεν είναι απλώς σεφ. Είναι αφηγητής», εξηγεί ο Τάιλερ στη Μάργκοτ. «Το παιχνίδι είναι να μαντέψεις ποια θα είναι η θεματολογία ολόκληρου του γεύματος. Δεν θα μάθεις μέχρι το τέλος».

Σε λίγο, οι καχύποπτοι καλεσμένοι αρχίζουν να τρομοκρατούνται, καθώς όπλα εκπυρσοκροτούν και δάχτυλα κόβονται. Ενώ διστάζουν να φύγουν, ο σεφ τους δίνει «περιθώριο 45 δευτερολέπτων» για να ξεφύγουν, με μερικούς από αυτούς να αποδέχονται την προσφορά του.

«Για αυτό πληρώνετε. Είναι όλα μέρος του μενού», σχολιάζει.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Μάρκ Μάιλοντ σε σενάριο των Σεθ Ράις και Γουίλ Τρέισι. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Άνταμ ΜακΚέι και Μπέτσι Κοχ.

Οι Χονγκ Τσάου, Τζάνετ ΜακΤίερ, Τζούντιθ Λάιτ και Τζον Λεγκουζιάμο συμπληρώνουν το καστ.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 18 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΗΜ
46 - 40
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;