Steve Martin: Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του
Ο Steve Martin ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την υποκριτική μετά το τέλος του «Only Murders in The Building».

Ο Steve Martin, ένας από τους πιο ταλαντούχους και γνωστούς ηθοποιούς της γενιάς του, ανακοίνωσε πως έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την υποκριτική κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο «The Hollywood Reporter».

Αυτή την περίοδο ο Steve Martin πρωταγωνιστεί μαζί με τη Selena Gomez και τον Martin Short στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Hulu με τίτλο «Only Murders In the Building»η οποία προβάλλεται και στο Disney+ αποτελώντας μία από τις πιο «δυνατές» σειρές της streaming πλατφόρμας.

Ωστόσο, ο Steve Martin δήλωσε πως πιθανότατα το «Only Murders In the Building» θα είναι και η τελευταία του δουλειά.

«Όταν ολοκληρωθεί αυτή η τηλεοπτική σειρά, δεν πρόκειται να αναζητήσω άλλες. Δεν θα ψάξω να κάνω άλλες ταινίες. Δεν θέλω να κάνω κάμεο. Περιέργως, αυτό ήταν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 76χρονος κωμικός.

Υπενθυμίζεται ότι στο «Only Murders In the Building» ο Steve Martin εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τον εξίσου θρυλικό κωμικό Martin Short και την επιτυχημένη αλλά νεαρή Selena Gomez, έχει επιμεληθεί και το σενάριο μαζί με τον Τζον Χόφμαν.

Βέβαια, αν τελικά αποφασίσει όντως να αποσυρθεί από την υποκριτική μετά το Only Murders In the Building, τουλάχιστον το φινάλε της καριέρας του νθα έχει γραφτεί με έναν υπέροχο τρόπο και μία εξαιρετική σειρά από κάθε άποψη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1