Δολοφονία 17χρονης Περιστέρι: Ασφυκτικός θάνατος - Συνεχίζονται οι έρευνες για τον σύντροφό της
Συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του συντρόφου της 17χρονης, καθώς φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της.

Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση και τα οποία δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατος της 17χρονης. Η 17χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τον ΣΚΑΪ, η νεαρή κοπέλα φέρει μώλωπες στο σώμα και στα χέρια της και εντοπίστηκε ημίγυμνη στην κρεβατοκάμαρά της. Το πτώμα της βρέθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας από τη μητέρα και την αδελφή της, οι οποίες αυτή τη στιγμή φέρεται να δίνουν καταθέσεις στην αστυνομία.

Στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι, δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι άνοιξε εκείνη την πόρτα.

Μάλιστα, ένοικος της πολυκατοικίας σημείωσε πως άκουσε το κουδούνι αργά το βράδυ και κάποιον να λέει ότι ξέχασε το κλειδί του. Ο ίδιος ένοικος υποστηρίζει πως, στη συνέχεια, ακούστηκαν φωνές από το διαμέρισμα της ανήλικης.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον σύντροφο της 17χρονης

Παράλληλα, η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό του συντρόφου της ανήλικης, ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος. Από την αρχή, οι αρχές είχαν κάνει λόγο για ακόμα μία περίπτωση γυναικοκτονίας.

Όπως έχει γνωστό, ο άνδρας διέμενε σε παρακείμενη πολυκατοικία μαζί με άλλα άτομα, ενώ, ένας από τους συγκατοίκους του έχει προσαχθεί από τις Αρχές.

Προς το παρόν, δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του συντρόφου, ούτε και υπάρχουν πολλές πληροφορίες για εκείνον.

Φίλη της 17χρονης μίλησε στην ΕΡΤ και σημείωσε πως είχαν σχέση εδώ και 4 με 5 μήνες. Η ίδια δεν είχε αντιληφθεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή επιθετική συμπεριφορά. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Ήταν ήσυχος άνθρωπος και δεν φαινόταν ότι μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο»

Η φίλη της 17χρονης ενημέρωσε, μάλιστα, πως ήταν μεγαλύτερος από το θύμα, χωρίς να διευκρινίσει πόσο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η κρατική τηλεόραση, οι συγκάτοικοι του άνδρα είπαν στους αστυνομικούς πως πήγε στο σπίτι, πήρε μία βαλίτσα και τους είπε πως φεύγει, ενώ δεν τους έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;