Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Είχε συλληφθεί ξανά ο 49χρονος για ενδοοικογενειακή βία
Ο άνδρας φέρεται να είχε συχνές προστριβές με τη σύζυγό του και είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Το πρωί της Δευτέρας συνελήφθη ο 49χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 41χρονη σύζυγό του στη Ζάκυνθο. Πρόκειται για τη δεύτερη γυναικοκτονία που έγινε στη χώρα μας μέσα σε λίγες ώρες μετά το παρόμοιο περιστατικό στην Κρήτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του kathimerini.gr, ο 49χρονος είχε συχνά προστριβές με την σύζυγό του καθώς φέρεται να την ζήλευε παθολογικά με αποτέλεσμα να έχουν υποβληθεί αλληλομηνύσεις, ενώ είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και, με εισαγγελική εντολή, του είχε απαγορευθεί να την πλησιάζει.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση, τον τελευταίο καιρό όμως φαίνεται πως η 41χρονη του επέτρεπε να επισκέπτεται και να μένει στο σπίτι της.

Η δολοφονία έλαβε χώρα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν ένας κάτοικος της περιοχής τηλεφώνησε στην Αστυνομία και έκανε λόγο για επεισόδιο στο Τσιλιβί Ζακύνθου. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τη γυναίκα αιμόφυρτη, ενώ βρέθηκε και ένα κουζινομάχαιρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο 49χονος φέρεται, μετά από καβγά, να ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του, ενώ κατόπιν της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα και στον λαιμό.

Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο. Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο:

«Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (01.08.2022) στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 49χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 41χρονης αλλοδαπής συζύγου του, σε περιοχή της Ζακύνθου.

Ειδικότερα, ο 49χρονος εντοπίστηκε στη θέση Μαραθίας στο Κερί Ζακύνθου, από τους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια επισταμένων ερευνών, καθώς χθες το βράδυ (31.07.2022), με τα χέρια και τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Γίνεται μνεία ότι, ο ανωτέρω είχε απασχολήσει για παραβάσεις σχετικές με την ενδοοικογενειακή βία και τον Ιούνιο τρέχοντος έτους είχε συλληφθεί για το συγκεκριμένο, καθώς και άλλα αδικήματα και οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή»

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;