Ιωάννης Στρατάκης: Τι είπε για την εμφάνιση στο Προεδρικό Μέγαρο - «Δύο άτομα µε απειλούσαν ότι θα µε δείρουν»
Ο Ιωάννης Στρατάκης, Έλληνας βιολιστής και μέλος της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, μίλησε για την εμφάνισή του με βερμούδα και σαγιονάρα στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά και τις αντιδράσεις μίας μερίδας κόσμου.

O Ιωάννης Στρατάκης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες βιολιστές και µέλος της Εθνικής Συµφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, ήταν το πρόσωπο της εβδομάδας που μας πέρασε, καθώς η φωτογραφία του µε τη βερµούδα και τις σαγιονάρες στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου στη δεξίωση για την επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας έγινε viral.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν με έντονους χαρακτηρισμούς και μέσω social media, αλλά και από την τηλεόραση για την εμφάνισή του χωρίς, όμως, να γνωρίζουν τι είχε πραγματικά συμβεί. Ο ίδιος απάντησε μέσα από αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Ιωάννης Στρατάκης μίλησε στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη για την επίμαχη φωτογραφία και τις απειλές που δέχθηκε από διάφορους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όπως είπε στη συνέντευξή του:

«Πρωτοείδα τι γίνεται τη Δευτέρα το πρωί. Κοιτώντας το e-mail µου, είδα στο Τwitter τη φωτογραφία µου να επαναλαμβάνεται µε κάθε είδους σχόλια. Όσο κι αν ήταν διασκεδαστικό, κάποια στιγμή άρχισε να µε τρομάζουν ο αριθμός και η ποιότητα των σχολίων. Δύο άτομα µε απειλούσαν ξεκάθαρα ότι θα µε δείρουν. Συνήθως αντιδρώ στα σχόλια, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν αντέδρασα. Φοβήθηκα και μπήκα σε σκέψεις»

Στη συνέχεια, δήλωσε:

«Μετάνιωσα για την εμφάνιση αυτή όταν μπήκαν οι τσολιάδες της Προεδρικής Φρουράς. Όταν βλέπεις τα παλληκάρια και έχουν λιώσει από τη ζέστη και είναι, παρ’ όλα αυτά, ακίνητοι, νιώθεις ότι αυτή η εμφάνιση ήταν αταίριαστη μπροστά τους»

Ο Ιωάννης Στρατάκης εξήγησε, μάλιστα, πως η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε την ώρα που πήγαινε να πάρει νερό και πριν τη δεξίωση.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;