Ο Barack Obama δημοσίευσε τη summer playlist του - Τα τραγούδια που περιλαμβάνει
Ο Barack Obama αποκάλυψε τα τραγούδια που είναι το soundtrack του φετινού καλοκαιριού του.

Ο πρώην πρόεδρος των Η.Π.Α., Barack Obama δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη summer playlist του, η οποία περιλαμβάνει πολλά δημοφιλή τραγούδια και διάσημους καλλιτέχνες, όπως η Beyonce και ο Harry Styles.

Πρώτο στη λίστα του Barack Obama φιγουράρει το νέο single της Beyonce με τίτλο «Break My Soul», ενώ ακολουθούν το «Vibe Out» της Tems, το «Music for a Sushi Restaurant» του Harry Styles και το «Last Last» του Burna Boy.

Στη λεζάντα της ανάρτησης ο Barack Obama έγραψε:

«Κάθε χρόνο, ενθουσιάζομαι που μοιράζομαι την καλοκαιρινή μου playlist επειδή μαθαίνω για τόσους πολλούς νέους καλλιτέχνες από τις απαντήσεις σας – είναι ένα παράδειγμα για το πώς η μουσική μπορεί πραγματικά να μας φέρει όλους κοντά. Να τι ακούω αυτό το καλοκαίρι. Ποια τραγούδια θα προσθέτατε εσείς;».

Γενικότερα είναι γνωστό πως ο Barack Obama λατρεύει ορισμένα all time classic κομμάτια, όπως τα «Blue In Green», «Save Me» και «Let’s Go Crazy» των Miles Davis, Aretha Franklin και Prince, που φυσικά θα ακούσε για ακόμη ένα καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα αντίστοιχα αλλά και το «I Can’t Get Next to You» του Al Green και το «Dancing in the Dark» του Bruce Springsteen είναι άλλες δυο γνωστές επιτυχίες στη λίστα, καθώς επίσης τα «Energy» του Sampa the Great με τη συμμετοχή του Nadeem Din-Gabisi, «Saoko» της Rosalia και «Nobody Knows Me» του Lyle Lovett.

Η λίστα ολοκληρώνεται με τα «Split/Whole Time» του Lil Yachty, «Ojitos Lindos» των Bad Bunny & Bomba Estéreo, «Pull Up» του Koffee, «That’s Where I Am» της Maggie Rogers, «Wet Let» της Angelica, η συνεργασία των Drake και Rihanna το 2016, «Too Good», το «Bliss» της Amber Mark και το «I’ve Been Loving you» του Otis Redding.

 

Διαβάστε ακόμη:</st

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barack Obama (@barackobama)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;